NAZ-NAZ NİĞDE’YE PATLADI

NAZ-NAZ NİĞDE’YE PATLADI

Spor Toto 2. lig beyaz grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, genç golcüsü Görkem’in yıldızlaştığı maçta Niğde Belediyespor’u 3-0 yenerek haftalar sonra galibiyet ile tanıştı.

ENGİN KOCAMAN- Kritik bir 3 puan alan siyah beyazlılar maç sonunda galibiyeti taraftarları ile doyasıya kutladı.

 
Karşılaşmayı Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, Nazilli Belediyespor eski başkanı Erdoğan Eker ile siyah beyazlı ve Niğdeli yöneticiler birlikte takip etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlılarda 4’ncü dakikada kazanılan korner atışında topu önünde bulan Fatih’in şutunu Niğdeli Volkan eliyle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Hakem mutlak golü engellediği gerekçesi ile Volkan’ı oyundan atarak Niğde’yi 10 kişi bırakırken, meşin yuvarlağın başına geçen Fatih penaltı atışından yararlanamadı. Rakibi 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kontrolü altına alan siyah inciler aradığı golü 35. dakikada Onur’un ayağından buldu. Sağ kanattan kazanılan serbest atışta topun başına geçen Onur kaleciyi sağından avladı. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmazken ilk yarı 1-0’lık Nazilli üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraftar siyah inciler olurken, Niğde’de Cabir Onur’a yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Rakibin 9 kişi kalmasının ardından baskısını iyice arttıran Nazilli Belediyespor 56. ve 71. dakikalarda Görkem’in ayağından bulduğu gollerle maçtan 3-0 galip ayrıldı. Siyah beyazlılar bu sonuç ile puanını 14’e yükseltirken, Niğde ekibi 29 puanda kaldı. 


MAÇ KARNESİ


STAT: NAZİLLİ İLÇE 


HAKEMLER: Tolga Ahmet Kalaycı *, Segah Tunçkol**, Ufuk Uğurlu**


NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Onur Bulut *, Bora *, Nuh *, Mazlum *, Hakan ** , Serdar * , İlter *, Onur Karakabak**, Fatih *, Görkem *
NİĞDE BELEDİYESPOR: Metin*,Seçkin,Emre,Hakan,Tunç Behram, Volkan*, Sefa*, Ömürcan*, Cabir*, Taner*, Volkan Geyik*


SARI KARTLAR: Ömürcan, Cabir, Emre (Niğde Belediyespor), Nuh, Hakan, Samet (Nazilli Belediyespor)


GOLLER: Dk. 35 Onur Karakabak, Dk. 56 ve Dk. 71 Görkem Bitin (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)


KIRMIZI KART: Volkan Özcan, Cabir Coşar (Niğde Belediyespor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.