Naz-Naz öz kaynaklarına yöneliyor

Naz-Naz öz kaynaklarına yöneliyor

Spor Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor senelerdir en çok eleştiri aldığı alt yapısından oyuncu çıkartamama konusunda diğer senelere göre fark yarattı

2015-2016 A takım kadrosunda alt yapısından farklı tarihlerde yetişen Mert Çapar, Serkan Güler, Doğancan Koca, Uğur Çiçek, Fatih Üge, Mehmet Ersavaş ve Ömer Kavurkacı'nın bulunduğu siyah inciler yeniden öz kaynaklara dönüş sinyalleri veriyor. Bugüne kadar Türkiye 3'ncü liginde 4 kere şampiyonluk, Türkiye Kupasında çeyrek final ve 2'nci ligde play-off oynayan siyah beyazlılar tesisleşme hamlelerinde sona yaklaşılırken, gelecek yıllarda A takıma öz kaynaklardan çıkacak oyuncu sayısının ise oldukça artması bekleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katkılarıyla yapımına başlanan Nazilli Belediyespor Sporcu Kamp Merkezi gelecek yıllarda kulübün çehresini değiştiricek.

'Kazanan Nazillimiz olacaktır'

Alt yapıya verilen önem hakkında açıklamalarda bulunan Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamada; " Nazilli Belediyespor olarak altyapımız bu sene güzel bir yıl geçiriyor. Alt yapımızdan bazı gençlerimizi profesyonel yaparak öz kaynaklarımızı daha verimli kullandık. Tesisleşme hamlelerimizde de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Nazilli Belediyespor olarak alt liglerde çoğu takımda bulunmayan tesislere sahibiz. Yeni yapacağımız tesisimiz ile A takım ve alt yapımız iç içe olacak. Gençlerimiz önümüzdeki sezon A takımımızın şuanki bulunduğu tesise geçecek. Disiplin ve çok çalışmanın prensip edinildiği bir ortamda gençlerimiz, abileri ile iç içe olarak tecrübe kazanacak ve en sonunda kazanan Nazilllimiz olacaktır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum