Naz Naz puan hasretine son verdi

Naz Naz puan hasretine son verdi

Nazilli Belediyespor, ligin 16. haftasında, 4. sırada bulunan Sivas Belediyespor'u Ali Akburç'un golü ile 1-0 mağlup etti.

Maçtan önce ay yıldızlı bayrağımız ve ''Türk milletinin başı sağolsun'' yazılı pankart ile sahaya çıkan Nazilli Belediyespor takımı, İstanbul'da yaşanan terör eylemlerini, saygı duruşunda bulunarak protesto etti.Maçın başlaması ile birlikte karşılıklı ataklar ile gol arayan iki takım, girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadı. Dakikalar 41'i gösterirken, Defans arkasına sızan Ali Akburç, rakip kaleciyi çalımlayarak topu boş kaleye yuvarladı. Bu gol ile 1-0 öne geçen Nazilli Belediyespor, skoru maçın son düdüğüne kadar korumayı başardı.Galibiyet ardından Nazilli Belediyespor puanını 20'ye çıkarırken, Sivas Belediyespor 28'de kaldı.

MAÇIN KARNESİ 

DK.13; Nazilli Belediyespor, rakip kaleye yakın bir noktadan yaptığı serbest atıştan yararlanamadı.

DK.21; Sivas Belediyespor oyuncularından Seyid Ahmet Han'ın ceza alanı içinden yaptığı vuruş Nazilli savunmasına çarparak direk dibinden dışarı çıktı.

DK.41; GOOOOL- Nazilli Belediyespor, Ali Akburç'un golü ile 1-0 öne geçti.

DK.52; Sivas Belediyespor oyuncularından Batuhan Salman'ın ceza alanı içinden yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı.

DK.76; Nazilli Belediyespor oyuncularından M.Burak Taşdemir, rakip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, kalecinin üzerine vurarak gol pozisyonundan yararlanamadı.

DK.79; Rakip kaleci ile 2.kez karşı karşıya kalan M.Burak Taşdemir yine rakip kalecinin üzerine vurarak pozisyondan yararlanamadı.

DK.85; Sivas Belediyespor oyucularından Batuhan Salman'ın,ceza alanı içinde uygun bir pozisyonda yaptığı gol vuruşunu kalecimiz Metin Uçar enfes bir kurtarışla engelledi.

STAT: Nazilli Şehir Stadyumu
HAKEMLER:Yavuz Çetin***, Özcan Sultanoğlu***,Muharrem Güzel***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin*** - Sabri**, Mehmet***, Berkay** (Dk. 78 Doğancan**), Fatih***, Atilla** (Dk. 65 Muhammed**), Hakan**, Yüksel***, Zafer**, Hüseyin**, Ali*** (Dk. 88 Mert Çapar)
SİVAS BELEDİYESPOR: Yakup Bugün* - Abdurrahman***, Emrah*, Ozan*, Adem**, Ali*, Seyid**, Tolga**, Batuhan***, Yakup Yiğit**, Uğur*
SARI KARTLAR: Mehmet Ersavaş,Fatih Üge,Berkay Öztuvan,Zafer Özden,Hakan Duran,M.Burak Taşdemir(Nazilli Belediyespor)- Ali Aydın,Ozan Kılıçoğlu(Sivas Belediyespor)
GOLLER: Dk.41 Ali Akburç (Nazilli Belediyespor)
KIRMIZI KARTLAR: -

HABER:EGEHAN ERKÜN

whatsapp-image-2016-12-11-at-15.30.48-(2).jpeg

whatsapp-image-2016-12-11-at-15.30.48.jpeg

whatsapp-image-2016-12-11-at-15.30.48-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.