Naz-Naz Yeniden Başlıyor

Naz-Naz Yeniden Başlıyor

Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ve futbolcular Caner Hüseyin Bağ'la Hüseyin Bülbül, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 Teknik Adam Ertem, yeni bir sayfa açtıklarını belirtirken, futbolcular da öz eleştiri yaparak taraftarlardan destek istedi.

 

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da her hafta Salı günleri yapılması planlanan basın toplantısının ikincisi Esat Ergüler Spor Tesisleri’nde, Bayrampaşa maçı ardından devam kararı alınan teknik patron Ahmet Kazım Ertem ile oyunculardan Caner Hüseyin Bağ ve Hüseyin Bülbül’ün katılımıyla gerçekleşti.

Basın toplantısında iki kez istifa ettiğini ve istifasının Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmediğini ifade eden Teknik Patron Ahmet Kazım Ertem, Bayrampaşa maçının ardından tesislerde yapılan toplantıda 3 yıllık yapılanmanın devamı için karar alındığını belirterek beyaz bir sayfa açtıklarını söyledi. Ertem, “Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. Feda yılında fedakarlıklarla Play-Off’u kıl payı kaçırdık. İyi futbol sergiliyoruz ama skora dayalı olan bir oyunu oynuyoruz. Biz her türlü eleştiriyi saygıyla karşılıyor ve düzeyli eleştiriye açık olduğumuzu da tekrardan söylüyorum. Aldığımız skorlara herkesten çok ben üzülüyorum. Türkiye’de en iyi teknik direktör, skorboardlara göre en iyi hocadır. Oynanan oyuna kimse bakmaz. Çok sevdiğim Nazilli şehri ve Yönetim Kurulu'na iki kez istifamı sundum. Benim felsefemde pes etmek yoktur. Ama Nazilli Belediyespor’a zarar verdiğimi ve burada başarılı olamayacağımı düşündüğüm an bavulumu alır çeker giderim. Onursal Başkanımız Haluk Alıcık ve Yönetim Kurulumuzun isteği ile yola devam kararı aldık. Yeni bir sayfa açtık ve önümüzde 5 karşılaşma var. Yola devam ederken en önemli destekçimiz taraftar ve basın olacaktır. 21 günde 5 karşılaşma oynadığımız dönemde oyuncularım stresli ve yorgun günler geçirdi. Fikstür dezavantajı yaşadık. Hiçbir zaman Nazilli Belediyespor sahada hiçbir rakibine karşı aciz olmadı" dedi.

 

"HİÇ BİR FUTBOLCU EMEĞİNİ SATMAZ"

 

Bireysel hatalardan goller yediklerini belirten oyuncularının bilerek penaltı atmadığı iddialarına da şu sözlerle cevap verdi: "Hiçbir futbolcu emeğini satmaz. Emeğinin karşılığını almak için mücadele eder. Bu söylemlere kesinlikle katılmıyorum. Tabi ki 310 gün beraber olduğunuz oyuncularınızla tartışacak görüş ayrılıklarınız olacaktır. Zaten her şey iyi güllük gülistanlık olursa orada bir sıkıntı vardır. Futbol disiplininde olması gereken önce iş sonra duygudur. Türk futbolunda ise bu tam tersidir. 15’e yakın farklı farklı antrenör çalışma metodu vardır. Takımlarda 25 farklı düşünce içerisinde olan oyuncular vardır. Kimseyi memnun edemezsiniz. Ama futbolcuda öz eleştiri yapmalıdır. Futbolcu oyuna hakkını vermezse sorun vardır. Benim sermayem futbolcularımdır. Onlar olduğu sürece antrenörler para kazanacaktır. İlk günkü aşkla görevimin başında yola devam ediyorum” diye konuştu.

 

REVİZYON SİNYALİ

 

Toplantıdaki ifadelerinde revizyon sinyali de veren tecrübeli Teknik Adam Ahmet Kazım Ertem, takımın menfaatleri doğrultusunda devre arasında bazı yaptırımların olacağını kaydetti. Ertem, “Takımımıza devre arasında şartlarında oluşması halinde takviye yapacağız. On numara mevkiine, forvete ve kanata birer takviye yapmayı düşünüyoruz. Takımın menfaatleri doğrultusunda devre arasında bazı kararlar da alınabilir. Nazilli Belediyespor’un menfaatleri her şeyin üstündedir” diye konuştu.

 

CANER VE HÜSEYİN'DEN ÖZ ELEŞTİRİ

 

Toplantıda konuşan futbolcular Caner Hüseyin Bağ ve Hüseyin Bülbül de, üstlerindeki stresin bireysel performanslarını etkilediklerini dile getirdi. Bağ, şuana kadar bazı maçlarda iyi oynadığını bazı maçlarda isteneni veremediğini kaydederken, gol kaçırmasının ve kaçan penaltıların üzerinde stres yarattığını belirtti. Bu işten ekmek yediklerini ifade eden yetenekli oyuncular, takımda hiç kimsenin bilerek penaltı kaçırmadığını ve yaşanan stresin tüm futbolcuları üzerinde kötü bir duruma sebebiyet verdiğini dile getirerek taraftarlardan destek istedi.

 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum