Naz-Naz'a Yan Yana Destek!

Naz-Naz'a Yan Yana Destek!

Nazilli Belediyesi Yeni Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ile Belediye Başkanlığı görevini devreden ve Nazilli Belediyespor'un onursal başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyespor'un evinde Hekimoğlu Trabzonspor'u ağırladığı maçta bir araya geldi. 

 Nazilli Şehir Stadında grup lideri Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayan Nazilli Belediyespor'a tribünden destek yağdı. 31 Mart seçimini geride bırakan liderler değişen seçim sonucunun ardından ilk kez maçta bir araya geldi. Stada birlikte giren Nazilli Belediyesi Yeni Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, taraftarı selamlayarak protokol için ayrılan bölümde yan yana oturdu. 

Yeni başkan Özcan, ilk ziyaretini Belediyespor kulübüne gerçekleştirmiş, maçta kentin takımını destekleyeceği sözünü vermişti. Nazilli Belediyespor takım Kaptanı Zafer Özden de ilk yarısına başladıkları maçtan galibiyetle ayrılarak bu galibiyeti Özcan'a seçim armağını olarak hediye edeceklerini kaydetmişti.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR'UN İLK 11'İ
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Hakan Yoldaş, Ferdi Karadoruk
Nazilli Belediyespor; Zekeriya Topayan, Mazlum Demir, Görkem Bitin,Mert Er Estik, Buğra Temel, Sergen Piçinciol, Ilyas Sarı, Yasin Dülger, Burak Özbakır, Onur Karakabak, Aykut Sarıdoğan
HEKİMOĞLU TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ
Hekimoğlu Trabzon; Mustafa Hoşoğlu, Miraç Acer, Selim Şahin, Savaş Çakır, Sami Emirhan Kayıkçı, Halil ibrahim Cenik, Cafercan Aksu, Taha Gür, Emre Akgün, Emrullah Kokoç, Samet Aydın

İLK GOL 13'ÜNCÜ DK'DA GELDİ
Devam eden karşılaşmada ilk gol 13. dakikada Aykut Sarıdoğan'dan geldi.
(Hedef Gazetesi)

11-013.jpeg

22-008.jpeg

33-007.jpeg

44-003.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.