Naz Naz'da üç oyuncu daha tamam

Naz Naz'da üç oyuncu daha tamam

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, dış transferde üç oyuncuyla daha anlaşarak kadrosunu daha da güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına Nazilli Esat Ergüler Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla başlayan Siyah-Beyazlılar'da Yönetim, son olarak Hacettepe'den 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Yılmaz, Samsunspor'dan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Özden ve Bugsaşspor'dan santrafor Ahmet Güven'i renklerine bağladı. Transferlerin takıma yararlı olacağını belirten Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, kulübün menfaatlerini koruyan bir transfer politikası izlediklerini dile getirdi.

"TRANSFERLERİ BİTİRECEĞİZ"

Stoper ve forvet hattı için 10'a yakın isimle görüştüklerini belirten Ahmet Kazım Ertem, “Stoper ve forvet hattına iki yeni arkadaşımızı da kadar transfer defterimizi kapatmayı planlıyoruz. Bildiğimiz inandığımız futbolcularla anlaştık fakat bunu önümüzdeki süreç gösterecek. Hepsinin öncelikle karakteri ve futbolunu iyi biliyoruz. Nazilli Belediyespor'a yakışır bir oyun sergileyeceğiz, güzel bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

CANER YILMAZ KİMDİR

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Yılmaz, futbola Gençlerbirliği alt yapısında 12 yaşında başladı ve 17 yaşında profesyonel sözleşme imzaladı. Gençlerbirliği futbolcusu olarak Kastamonuspor'a ve Hacettepe'ye kiralık olarak giden Yılmaz, daha sonra Hacettepespor'a transfer oldu. Daha sonra Hacettepespor'un futbolcusu olarak Tokatspor, Menemen Belediyespor ve Ankara Demirspor'a kiralanan Yılmaz, geçtiğimiz sezon Hacettepespor'da forma giydi. Profesyonel futbol kariyerinde 164 maça çıkan Yılmaz, 30 gol kaydetti ve 23 sarı kart görürken bir de kırmızı kart gördü.

ZAFER ÖZDEN KİMDİR?

29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Zafer Özden, sırasıyla Aliağa Belediyespor, Göztepe, Altınordu, Turgutluspor, Kahramanmaraşspor ve Samsunspor takımlarında forma giydi. Kahramanmaraşspor'da 2 şampiyonluk yaşayan Özden, profesyonel olarak 239 maça çıktı ve toplam 30 gol kaydetti. 46 sarı kart gören Özden, 3 de kırmızı kart gördü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.