Naz-Naz'dan 3 transfer

Naz-Naz'dan 3 transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, kadrosuna 3 takviye daha yaptı ve imzaları attırdı.

Nazilli Belediyespor, son 2 buçuk sezondur Kocaeli Birlikspor forması terleten kaleci Fatih Öztürk ve 3 sezondur Kocaeli Birlikspor forması terleten ön libero Turgay Gölbaşı ile anlaştı. Öte yandan Kırklarelispor'dan Mikail Albayrak'ı da kadrosuna katan Naz-Naz, üç futbolcuya da 2'şer yıllık sözleşme imzalattı.
 
ÖZTÜRK KİMDİR?

Futbol hayatına Ofspor'da başlayan 34 yaşındaki tecrübeli kaleci Fatih Öztürk, Karabükspor, Tarım Kredispor, Kızılcahamamspor, Bugsaşspor, Fethiyespor, Gaziosmanpaşa ve Hatayspor formaları terletti. Kocaeli Birlikspor ile 2 buçuk sezon geçiren Öztürk, yeni sezonda Naz-Naz için terleyecek.
 
GÖLBAŞI KİMDİR?

Almanya doğumlu 34 yaşındaki ön libero Turgay Gölbaşı, Hessen Kassel'de forma giydi. 2007-2008 sezonunda Türkiye'ye gelen Gölbaşı, Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Daha sonra Samsunspor, Karşıyaka, Gaziantep BŞB ve son 3 sezondur Kocaeli Birlikspor forması terleten Gölbaşı, yeni sezonda Nazilli için oynayacak.
 
ALBAYRAK KİMDİR?

Fransa doğumlu 25 yaşındaki orta saha Mikail Bayrak, futbol hayatına Eskişehirspor'da başladı. Eskişehirspor'da profesyonel olan Albayrak, Bozüyükspor, Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor, Altay, Keçiörengücü, Sarıyer ve son olarak Kırlarelispor forması terletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.