Nazilli ADÜ'de yenilikler devam ediyor

Nazilli ADÜ'de yenilikler devam ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi’nin İsabeyli yerleşkesinde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yenilikler hız kesmeden devam ediyor.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin en kalabalık fakültesi Nazilli İİBF’de açılan konferans salonu ve kütüphanenin ardından şimdi de Nazilli Belediyesi tarafından öğrenci güvenliği için turnike geçiş kapısı yapılıyor. Yerleşkeye girişlerin kontrol altına alınması amacıyla yerleştirilen turnikelerden öğrenci ya da personel kartı olanlar geçebilecek. 

6e3f27ba-8459-4736-866a-71a17b77f623.jpg

Öğrenciye yönelik çalışmaları arttıracaklarını ifade eden Dekan yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Özdemir, “ Konferans salonu ve kütüphane öğrenciye yönelikti. Şimdi de her ne kadar güvenliğe yönelik olarak gözükse de daha çok öğrenciye yönelik turnikeli geçiş kapısı yapılıyor. Geçiş kapısı, yaya girişi ve araç girişi olmak üzere 2 kısımdan oluşuyor. Bu çalışmanın ardından yeni bir dekanlık binası yapımına başlanacak. Öğrenciye yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Önümüzdeki günlerde farklı projelerde ortaya çıkacaktır. ” dedi.

450e2521-07aa-41a9-a948-1eacec94566a.jpg

HABER: EBRU HAMAMCIOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.