Nazilli AK Parti'de başkanlık bilmecesi

Nazilli AK Parti'de başkanlık bilmecesi

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındıktan 4 ay sonra tekrar İl Başkanlığı’na atanan Ömer Özmen, Nazilli’de Bülent Sayar ile göreve devam edeceklerini bildirdi.

HAVADİS HABER - Mevcut ilçe başkanı Ramazan Satılmış’ın öncülüğünde kongre hazırlığı yapan AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, şuanda iki koldan yönetiliyor. Satılmış resmi işlemlerde imzaları atıyor, Genel Merkezin kongre adayı olarak belirlediği Bülent Sayar ise parti binasında misafir ağırlıyor. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Nazilli İlçe Teşkilatı’nda yaşanan başkanlık bilmecesine son noktayı koydu. Özmen, AK Parti Genel Merkezi tarafından kongre adayı olarak belirlenen Bülent Sayar’ın yanında olduğunu ifade etti.

Özmen, “Genel Merkezimiz Bülent Sayar’ı aday olarak belirledi. Nazilli’de başkanlık sorunu yok” dedi. Özmen, mevcut ilçe başkanı Satılmış’la tekrar çalışmayı düşünüyor musunuz? sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Özmen ve Satılmış’ın aralarının açıldığı iddiaları gündeme gelirken, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ise kongrede aday olmayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.