‘Nazilli artık örgütten gelene sahip çıkmalıdır’

‘Nazilli artık örgütten gelene sahip çıkmalıdır’

Süleyman Bülbül, “Nazilli artık örgütten gelene sahip çıkmalı, doğru ve ilkeli tavrını ortaya koyarak milletvekilini çıkarmalıdır. Ben Aydın’ın ve örgütümün Ankara’da sesi olmak istiyorum. Artık Nazilli’den milletvekili çıkarma zamanı geldi” dedi.

CHP Nazilli İlçe Örgütü Binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantıyla milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Süleyman Bülbül konuşmasında AK Parti iktidarına yüklendi. Konuşması ve duruşu ile hem göz dolduran hem de dikkat çeken Bülbül, seçmen mozaiğini yansıtan bütün renklerin bir arada olduğu toplantıdaki konuşmasında partililere birlik-beraberlik mesajı verirken, “Artık Nazilli’den milletvekili çıkarma zamanı geldi. Nazilli 7 Haziran 2015 seçimlerinde bir milletvekili çıkaracaktır, ben buna inanıyorum siz de inanın” dedi.

• ‘CHP’Lİ ÜYELER ADİL BİR SIRALAMA YAPACAKTIR’

Üç yıldır Aydın’ın batısında milletvekili adaylığı için çalıştığını kaydeden Bülbül, CHP’li üyelerin yapılacak ön seçimde ‘Doğu-Batı’ dengesini sağlayarak adil bir sıralama yapacağına inancını belirtirken, “Aydın’ın doğusunda benim gibi heyecanlı, sizin gibi heyecanlı örgütten gelen bir aday bulamazsak Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde çok sıkıntıya gireceğini görüyoruz. Geçmiş dönemlerde bu sıkıntıyı hep yaşadık. Onun için örgütten gelen, örgütün evladı olan Süleyman Bülbül’e sahip çıkacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

• ‘ANKARA’YA GEZMEYE DEĞİL DİRENMEYE GİDİYORUZ’

Konuşmasında, “Biz Ankara’ya gezmeye değil direnmeye gidiyoruz” ifadelerine yer veren Süleyman Bülbül, nasıl bir milletvekili profilini meclise taşımaları gerektiğini partililere anlatırken, “Adaylar güzel olabilir, adaylar yakışıklı olabilir. Adayların güzelliğini yakışıklılığını bırakın. Adayların doğallığına bakın, adayların partiye verdiği emeklere bakın, örgütte ne yapmış ona bakın” dedi.

• ÖRGÜTÇÜ KİMLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kendisinin 12 Eylül öncesi CHP Nazilli İlçe Başkanı rahmetli Eşref Özel’in ekibinde, 12 Eylül sonrası SODEP’in kuruluşunda Genel Başkan Cezmi Kartay ile beraber 23 kişi arasında bulunan en genç parti üyesi olduğunu, rahmetli Tuncay Kurtoğlu, Mehmet Duru, İrfan Çalışkan, Aydın Öreroğlu, Yılmaz Deniz gibi isimlerle siyaset yaparak bu günlere geldiğini hatırlatarak sözlerini sürdüren Süleyman Bülbül, SHP’de yönetim kurulu üyeliğinden başlayarak, belediye meclis üyeliği, belediye başkan adaylığı, CHP’de ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı gibi görevlerle partinin her kademesinde çalıştığını belirterek örgütçü kimliğine vurgu yaptı.

• BÜLBÜL: SİYASETE RANT İÇİN GİRMİYORUZ

Bülbül, seçilmesi halinde direnen ve halkın menfaatini savunan bir milletvekili olacağının sözünü verirken AKP iktidarını eleştirerek, “Siyasete rant için girmiyoruz. Siyasete, örgütümün, halkımızın, sizlerin temsilcisi olarak giriyoruz” şeklinde konuştu. AKP’nin yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar konusunda söz vererek iktidar olduğunu ancak 13 yıllık AK Parti iktidarında 29 milyon kişinin yoksulluk sınırı altında kaldığını ve sadaka toplumu oluşturulduğunu savunan Bülbül, AKP iktidarının yolsuzlukla mücadele etmediğini ve iki katı borç yaptığını, özelleştirme adı altında Cumhuriyet’in 57 sanayi kurumunu işbirlikçileri ile beraber yabancı sermayeye peşkeş çektiğini iddia etti.

• ‘AKP FAŞİST BİR KORKU İMPARATORLĞU KURMAK İSTİYOR’

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Av. Süleyman Bülbül şöyle devam etti: “AKP iktidarı 13 yılda köylüyü, çiftçiyi, vatandaşı perişan hale getirdi. Yoksullukla mücadele yerine başka işler yaptılar. Yolsuzlukla mücadele ediyoruz diye geldiler, yolsuzluk AKP iktidarının fıtratı oldu. Deniz Feneri, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları, para kasaları, bakan çocukları ve artık bu iddialarla birlikte AKP yolsuzlukla mücadele ediyor demek halkımızla dalga geçmek anlamına geldi. Yasaklara karşı mücadele edeceğiz dediler, Türkiye’de yargıyı siyasallaştırdılar. Basını yandaş medya ile dizayn ettiler. Arkasında faşist bir devlet meydana getirme yolunda ilerlediler. Kadına yönelik şiddet, kadına yönelik cinsel istismar suçları AKP iktidarı döneminde arttı. Uyuşturucu suçları 13 yılda tavan yaptı. Toplumun değerlerini yitirdiler. Eğitimde Atatürk ilke ve devrimlerine aykırı olarak laik yapıdan toplumu kenara iterek çocuklarımızın geleceğini medrese sistemine göre örgütlemeye kalktılar. Sağlığı paralı hale getirdiler. AKP karanlık, faşist bir korku imparatorluğu kurmak istiyor. Biz bunlarla salonlarda oturmak için değil meydanlarda AKP iktidarına karşı direnmek için milletvekilliği görevine talip olduk. AKP’den hesap sormanın CHP’liler olarak görevimiz olduğuna inanıyorum. CHP iktidarında AKP iktidarının 13 yılda yaptığı tüm uygulamaların hesabını soracağız. Biz bu hesabı vatandaş adına soracağız. Bunun sözünü veriyorum”

• ‘AYDIN DEVAMLI KAN KAYBETMEKTE VE FAKİRLEŞİYOR’

Süleyman Bülbül Aydın ilinin sorunlarına değinirken, “Aydın ilimizde köylünün, çiftçinin emeği, ürünü para etmiyor. Gençler işsiz, aileler çocuğunun geleceğinden kaygılı bir haldedir. Ne yazık ki Aydın devamlı kan kaybetmekte ve fakirleşmektedir. Dağlarından yağ, ovalarından bal akan Aydın, rekabet gücünü yitirmektedir, Bütçeden, milli gelirden payı düşmektedir. Aydın, AKP iktidarında artık Türkiye ortalamasını aşan yüzde 16 işsizlik oranı ile beyin göçü ve emek göçü veren bir il durumuna gelmiştir. Üretim yok, devlet yatırımlarını bırakmış. CHP iktidarında biz bu çalışmaların takipçisi olacağız. Bu nedenle halkın ve örgütün içinden gelen ilimizin sorunlarını Ankara’ya taşıyabilecek temsilcilere Aydın’ın mutlaka ihtiyacı vardır. Ben genel siyasetten özel siyasete Aydın’ın ve örgütümün Ankara’da her an ulaşılabilir, örgütüne sahip çıkan sesi olmak istiyorum. Nazilli artık doğru ve ilkeli olarak tavrını koymalı, Nazilli’den milletvekili çıkarmalıdır. Nazilli örgütten gelene sahip çıkmalıdır. Geçmişteki kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakıp birlik içinde olalım, dirlik içinde olalım artık yumruğumuzu bir yere vuralım. Ben sizleri utandırmadım Ankara’da da utandırmam. Ben sadece örgütüme ve halkıma hesap veririm” şeklinde konuştu.

suleyman-bulbul-(2).jpg

suleyman-bulbul-(3).jpg

suleyman-bulbul-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.