NAZİLLİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DÜNYA SAĞLIK HAFTASI’NDA SİPERLİ MASKE ÜRETTİ

NAZİLLİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DÜNYA SAĞLIK HAFTASI’NDA SİPERLİ MASKE ÜRETTİ

Dünya Sağlık Haftası’nda tüm sağlık çalışanlarına “her zaman her şartta yanınızdayız” mesajı veren Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları koronavirüsle mücadele için 3D yazıcılarla siperli maske üretti.

HAVADİS HABER-Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına destek olmak için tek yürek oldu. Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Kayhan Karakaş ve Bilişim Teknolojileri Uzmanı Robotik Kodlama Öğretmeni Mehmet Özcan’ın fikir birliği ile Bahçeşehir Koleji Nazilli Kampüsü Robotik Laboratuvarı’nda 3D yazıcılarla siperli maske üretimine başlandı.
 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BİZİMDE KÜÇÜK BİR JESTİMİZ OLSUN İSTEDİK”
Ülke olarak çok hassas bir süreçten geçtiğimizi ve insan sağlığının her şeyden önemli olduğunun bir kez daha görüldüğünün altını çizen Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Kayhan Karakaş, ”Bizde bu süreçte bizler için kendi sağlıklarını tehlikeye atarak büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza bizimde küçük bir jestimiz olsun istedik. Robotik laboratuvarlarımızda siperli maske üretimine başladık. Başta sağlık personeli velilerimiz olmak üzere maskelerimizi teslim etmeye başladık. Sonraki üretimlerimizi de İlçe Pandemi Komisyonu’na teslim edeceğiz ve onlar gerekli birimlere ulaştıracak” dedi.

a1fd906b-5fb2-4f19-887a-0d2b8bfea036.jpg

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARLIĞIMIZI GÖSTERMEK ADINA…”
Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kurucusu Ramazan Ererişkin yaptığı açıklamada, “Bizler Metodbox yapay zeka tabanlı öğrenme platformumuzla uzaktan eğitim yakından takip prensibiyle velilerimize ve öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Ancak eğitimin bile uzaktan yapılabildiği bu süreçte bizler için her gün yüzlerce hastayla birebir karşı karşıya kalmak zorunda olan sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı göstermek adına Dünya Sağlık Haftası’nda böyle bir katkımız olsun istedik. Ülke olarak inşallah en kısa sürede, en az hasarla bu süreci atlatır ve tekrar öğrencilerimizle buluşuruz” ifadelerini kullandı.

 

db98272e-7fb9-4518-989f-277eb25e1a28.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.