NAZİLLİ BAŞTAN AŞAĞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

NAZİLLİ BAŞTAN AŞAĞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nazilli’de koronavirüs önlemleri kapsamında cadde, sokak ve meydanlar belediye ekipleri tarafından yıkanarak dezenfekte ediliyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri ile Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri ve Temizlik İşleri ekipleri, ilçenin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşların sık kullandığı duraklar, bankamatikler, çöp konteynerleri özel ekipler tarafından dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklar arazözler eşliğinde tazyikli suyla yıkanarak tertemiz hale getiriliyor. 

fc3eed56-42af-48f0-9ed7-27c09d5d6ce0.jpeg

BALKONLARDAN ALKIŞLI DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ordu Caddesi'nde gerçekleştirilen dezenfekte çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Cadde üzerinde bulunan tüm işyerlerinin girişleri, kapı kolları ve çiçeklikler dezenfekte edildi. Ekiplerin yıkama çalışmalarını evlerinin balkon ve pencerelerinden takip eden vatandaşlar, koronavirüs salgınından en kısa sürede kurtulmak istediklerini söyledi. Vatandaşlar  belediye personeline teşekkür etmek amaçlı alkışlarıyla destek verdi.

63f261c1-8fa6-4bce-8b17-c57781255326.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.