Nazilli Belediyesi Briç Turnuvası yapıldı

Nazilli Belediyesi Briç Turnuvası yapıldı

Nazilli Belediyesi Briç Turnuvası 16-17 Kasım 2013 tarihlerinde Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Turnuvaya Milli Briç Sporcuları Nafiz Zorlu, Faik Falay, Ümit Tarhan, Ufuk Koç ve Toros Yüksel başta olmak üzere Türkiye’nin değişik bölgelerinden 300 sporcu katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın açılış konuşması ile başlayan Briç Turnuvası, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 12.30’da Açık İkili maçlarla 2 seans halinde yapıldı. 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 11.00’de yapılan Swiss Patton takım maçlarının ardından 2 gün boyunca oynanan maçlarda derecelere girenlere ödülleri verildi.

• BRİÇÇİLER ALICIK’ATEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Briç Spor Kulübü üyelerine öncelikle beyin sporu olan bu sporu yaptıkları için teşekkür etti. Uzun Yaşam Şehri olarak bilinen Nazilli’de Alzheimer hastalığını önleyen bu beyin sporunu her zaman destekleyeceklerini belirten Alıcık, 7’den 70’e herkesin oynayabileceği, zeka gelişimini ve problem çözme yeteneğini kuvvetlendiren bu oyunun Nazilli’de daha da yaygınlaştırılması için çalışmalarda bulunacaklarını da sözlerine ekledi. Nazilli Briç Spor Kulübü Başkanı H. Tahsin Mamus ve kulüp üyeleri, Sürendağ Eren, Ömer Yetkiner, Hasan Satılmış, Metin Yurdakul ve Süleyman Özarus, Nazilli’de briç sporuna çok önem verildiğini belirterek, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın kendilerine her türlü desteği vermesinden dolayı teşekkür ettiler. Kulüp Başkanı H. Tahsin Mamus, “Ayrıca ekibime, değerli hakemlerimiz Muammer Özden ve Ahmet Berberoğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kulüp oyuncularımızdan Muammer İdacı-Mümtaz Akman çifti ‘Senior’ kategorisinde 1’inci ve genel sıralamada 15’inci olarak kulübümüzün gurur kaynağı olmuşlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz” dedi.

• DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Nazilli Belediyesi Briç Turnuvası’nda Açık İkili Turnuvası’nın 1’incileri Yılmaz Bumin, Yakup Özcan oldu. Açık İkili Turnuvası’nın ‘Mix’ birincileri Sevim Erken-Onur Yılmaz, Açık İkili Turnuvası’nın bayan birincileri Ayşe Gamze Uğurman, Necla Gülercan Erkel olurken, Açık İkili Turnuvası’nın ‘Senyör’ birincileri de Nazilli Spor Kulübü’nden Mümtaz Akman ve Muammer İdacı oldular. Swis Patton takımının birincileri de Pamukkale takımı olarak belirlenirken, birincilere kupalarını Nazilli Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Müdürü Fatih Demir, Nazilli Briç Kulübü Başkanı Tahsin Mamus ve kulüp yönetim kurulu üyeleri verdi.

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(1).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(2).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(3).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(4).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(5).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(6).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(7).jpg

nazilli-belediyesi-bric-turnuvasi-yapildi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.