Nazilli Belediyesi Dallıca’da Üst Yapı Çalışması Yapıyor

Nazilli Belediyesi Dallıca’da Üst Yapı Çalışması Yapıyor

Nazilli Belediyesi’nce daha önce 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu'na bağlı olarak Nazilli'ye bağlanma kararı alınan Dallıca köyünün İsabeyli belde sınırına kadar olan yolunda düzenleme çalışmalarına başlandı.

Ordu Caddesi devamı olarak bilinen eski Aydın yolu Dallıca geçiş güzergâhı, İsabeyli sınırına kadar yenileniyor. Ordu Caddesinin sonundan İsabeyli belde sınırına kadar olan Dallıca yolu Nazilli Belediyesi tarafından düzenleme kapsamına alınmasının hemen ardından çalışmalara başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan düzenleme kapsamı çalışmalarına göre ilk olarak mevcut yol genişletilerek kenar bordürleri döşendi. Ordu caddesi sonundan İsabeyli belde sınırına bağlanacak olan 2 kilometrelik Dallıca yolu güzergâhının bir bölümüne kilitli beton parke taşı döşenirken bir bölümüne sıcak asfaltlama yapılacak.

HIZLI BİTSİN TALİMATI VERDİ

Gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin Nazilli merkezde ve köylerde çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yol yapım çalışmalarını akşam saatlerinde yerinde inceleyerek bilgiler alırken yolun bitirilme sürecinin hızlandırılması için talimatlar verdi. Devlet Karayolunun alternatifi olan ve trafiğin oldukça yoğun seyrettiği Dallıca geçiş güzergahı yolunun vatandaşı daha fazla mağdur etmeden, gece gündüz çalışmaların devam ettirilerek bir an önce hizmete açılması için gayret gösterdiklerini söyledi. Alıcık, ayrıca Tren yoluna paralel 171 Sokak'ta da ilave kanalizasyon çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.