Nazilli Belediyesi mahallelerin çehresini değiştiriyor

Nazilli Belediyesi mahallelerin çehresini değiştiriyor

Nazili Belediyesi 30 Mart yerel seçimleri sonrası köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerinin çevresini değiştirmeye devam ediyor.

Nazili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Apaklar, Şimşelli, Esentepe ve Bekirler mahallelerinde yürütmüş olduğu çalışmalarla bu yerleşim yerlerinin çehresini değiştiriyor. Apaklar ve Şimşelli Mahallelerinde mahalle giriş ve çıkış yollarını parke taşı kaplayarak halkın kullanımına sunan Nazilli Belediyesi, Esentepe ve Bekirlerde ise merkezde yürütülen Çok Amaçlı Sosyal Çatı ve Muhtarlık Hizmet Binası çalışmalarının ardından mahalle merkezleri kilitli beton parke taşı ile kaplandı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık Mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak 82 mahalleye de imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeye devam ettiklerini kaydederek “Nazilli Belediyesi her mahallede yaşayan her vatandaşımızın yanındadır. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu çalışmalarda yolları tamamen bozuk olan Apaklar ve Şimşelli de yol yapım çalışmalarını tamamladık. Apaklarda muhtarlık binası ve mahalle konağının yapımı devam ediyor. Şimşelli mahallemizde daha önce cami minaresinin yapımını gerçekleştirerek ezanların minareden okunmasını sağladık. Esentepede toprak kayması sonucu yıkılan istinat duvarını yenileyerek bulunan çok amaçlı sosyal çatıyı yeniden inşa edip mahalle merkezinde parke taşı kapladık. Bekirlerde yeni muhtarlık binası ve çok amaçlı sosyal çatı inşaatları sonucu mahalle merkezinde yürütülen parke taşı kaplama çalışmaları ile mahalleyi toz, toprak ve çamurdan kurtardık. Yapılan hizmetler vatandaşımıza hayırlı olsun Nazilli halkı hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.