NAZİLLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

NAZİLLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, şehrin iç ve dış noktalarına sokak hayvanları için mama bıraktı.

NAZLI ALTINAYAR- Koronavirüs tehlikesi nedeniyle “Evde Kal” çağrısına uyan vatandaşların evlerinden çıkmadığını ve dükkanların kapalı olduğunu hatırlatan Başkan Özcan, geçirilen bu zor zamanlarda sokak hayvanlarının unutulmaması  gerektiğine dikkat çekti.

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından daha önceden şehrin dört bir yanına bırakılan mama istasyonlarının yanı sıra bugün şehrin dış bölgelerine sokak hayvanları için mama bırakıldı.

Tüm belediyelerin bu konuda hassasiyet göstermesini gerektiğini vurgulayan Başkan Özcan “"Halk sağlığını korurken diğer canlıları da unutmamak gerekiyor. Sokak hayvanlarımızı her yerin kapalı olduğu bugünlerde yalnız bırakmıyoruz. Hayvanseverlerimizle birlikte şehrin dış noktalarına da yönelen can dostlarımıza mamalarını bıraktık. Bu güzel organizasyona katkı koyan ilçe başkanım Cihat Öztürk'e, dernek başkanımız Mehmet Gürkan Tığoğlu'na ve tüm hayvanseverlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

3efc03c5-56d4-4906-b37a-1946bfc6be68.jpg

f7b24ca7-1b56-4205-9ed4-e31d70adb651.jpg

d4bd3e8f-d85a-4868-ad53-35539b4464fb.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.