Nazilli Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor

Nazilli Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor

Nazilli Belediyesi tarafından 2016 çalışma programına alınan yol açma, genişletme, düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Arslanlı mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi, mahallenin mevcut yollarında yenileme çalışmaları yaparken oluşturulan yeni yerleşim alanlarında yeni sokaklar açıyor. Nazilli Belediyesine ait Arslanlı Spor Tesislerinin hemen karşısında açılan Aydın Sokakta Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak tesviye ve stabilizesi yapılan 210 metre uzunluğunda, 7.50 metre genişliğindeki yola parke taşı döşeme çalışmalarının başlatıldığı yolu Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürlüğü teknisyenleri ve Çavuşu Erol Atıcı ile incelemede bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm mahallelerde olduğu gibi Arslanlı Mahallesinde de yeni yolların açılması ve yenilenmesine devam edileceğini söyledi. 

 “Vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz.”

Eldeki kısıtlı imkân ve olanaklara rağmen tüm mahallelerde hizmetlerin durmadığını ifade eden Başkan Haluk Alıcık; “Neredeyse tüm mahalle ve Nazilli merkezdeki mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gereksinimleri doğrultusunda ve vatandaşın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı sık sık kontrollerini kendim bizzat yapıyorum. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor. Medeniyetin simgesi olan modern sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz. Çünkü vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz” dedi.

Havadis Haber

dsc_1766.jpg

dsc_1770.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.