Nazilli Belediyesi yolları güzelleştiriyor

Nazilli Belediyesi yolları güzelleştiriyor

Nazilli Belediyesi, Dallıca Mahallesi’nin Nohutçu sokağındaki mevcut yolları üzerine parke taşı kaplayarak güzel görünmesini sağlarken sağlamlaştırıyor.

Nazilli Belediyesi Dallıca Mahallesi’nin Nohutçu sokağındaki mevcut yolları üzerine parke taşı kaplama çalışmalarını başlattı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapımına başlanan çalışmalarda öncelikle sokaktaki mevcut toprak yolun stabilizesi ve ardından kenar bordürleri döşendi. Parke taşı döşeme çalışmalarını da başlatıldığı sokak artık yaz aylarında tozdan, kış aylarında da yağan yağmurlar sonucu çamurdan kurtulacak.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın rutin olarak mahallelere yaptığı ziyaretleri sırasında kendisinin de bizzat tespitini yaptığı ve mahalle sakinleri tarafından mevcut toprak yolun düzenlenmesinin yapılması isteklerini de değerlendirmeye alarak parke taşı döşemesi yapımına başlanan yolun önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını belirten Alıcık; “yeni yaptığımız ya da yenilediğimiz yollarımıza daha çok kilitli parke taşı döşemeyi tercih ediyoruz. Bu halkında beğenisini topluyor. Çükü asfalta göre daha kullanışlı olan parke taşı sayesinde hem sürücüler hem de yayalar çok daha rahat ediyor.” dedi.  

dsc_3900.jpg

dsc_3252.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.