Nazilli Belediyesi’nde ‘SAKSAFON’ Polemiği

Nazilli Belediyesi’nde ‘SAKSAFON’ Polemiği

Nazilli Belediyesi Su Tahsilat Şefi Hülya Alabay’ın facebook’ta ki kişisel profilinde yayınladığı bir yazı günün polemiği haline geldi.

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde belediyede görevli Su Tahsilat Şefi Hülya Alabay’ın facebook’ta ki kişisel profilinde müstehcen paylaşım ilçede polemiğe neden oldu. Hülya Alabay’ın profilinde üst düzey bir belediye yetkilisi hakkında paylaştığı ‘Yaşlı Kurt Jimm’nin kadro ve unvan karşılığı kapalı kapılar ardında saksafon maceraları’, ‘Ahhh jimm amca sen neymişsin be!’, ‘Jimm amca seccadeyi şasırdı heralde!!’ ve ‘Jimm amca da yok yok heryol var:))’ cümleleri Nazilli’de günün polemiği haline gelirken, vatandaşlar, tarif edilen belediye yetkilisinin kim olduğunu tartışmaya başladı. Hülya Alabay’ın facebook’ta ki paylaşımının altına iki belediye meclis üyesinin yorumda bulunması ise dikkat çekti.

• BELEDİYE Mİ, KONSERVATUVAR MI?

Öte yandan Hülya Alabay’ın paylaştığı cümle Nazilli Belediyesi’nin, belediye mi, yoksa konservatuvar mı olduğu sorularını da beraberinde getirdi. Şu anda şehir dışında olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yarın ilçeye dönmesi ve paylaşımla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

hulya-alabay.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum