Nazilli Belediyesi’nden çalışanlarına İngilizce fırsatı

Nazilli Belediyesi’nden çalışanlarına İngilizce fırsatı

Nazilli Belediyesi ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında, belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına indirim uygulanmasına ilişkin protokol imzalandı.

Nazilli Belediyesi ve İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında protokol imzalandı. 
Protokole göre, Nazilli Belediyesi’nde görevli tüm personel ve birinci derece yakınları, İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu tarafından verilen dil eğitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.


Hizmet kalitesini artırılması için belediye çalışanlarına verilen eğitimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Özellikle günümüzde yabancı dil bilmek büyük önem teşkil ediyor. Büyüyen ve gelişen Nazillimizde personellerimizin de kendilerini geliştirmeleri ve aynı zamanda çocuklarına da katkı sunabilmeleri adına İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu ile bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında belediye çalışanlarımız dil eğitimlerini yüzde 10 indirimli olarak alabilecek” dedi.


Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Kurum Müdürü Serkan Kaya; “Başkanımız bu konuda büyük hassasiyet gösterdi. Modern eğitim anlayışı ve eğitime verdiği değer için kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Nazilli’de yabancı dil konusunda kalitenin artırılması ve vatandaşların teşvik edilmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.