Nazilli Belediyesi’nden kız öğrencilere konaklama hizmeti

Nazilli Belediyesi’nden kız öğrencilere konaklama hizmeti

Nazilli Belediyesi şehir dışından gelerek Nazilli’de öğrenim görecek kız öğrencilerin konaklayabileceği Yükseköğrenim Kız Öğrenci Misafirhanesi’ni Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açıyor.

Nazilli Belediyesi’ne ait üç katlı binanın iki katı, Kız Öğrenci Misafirhanesi olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde düzenlendi.  Bina, dörder, üçer ve ikişer kişilik odalarda toplam 18 öğrencinin konaklayabileceği şekilde düzenlendi.  Nazilli Belediyesi tarafından işletilecek olan misafirhanede maddi durumu yerinde olmayan yükseköğrenim öğrencilerine uygun fiyatlı konaklama imkanı sağlanacak. Misafirhane, 2016-2017 eğitim –öğretim sezonundan itibaren hizmet vermeye başlıyor.

Nazilli’nin üniversite kenti olması için yoğun çaba harcayan, Adnan Menderes Üniversitesi’nin Nazilli’deki okullarına her zaman destekte bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık misafirhanenin hazırlıklarıyla bizzat kendi ilgilendi.  

dsc_2463.jpg

Alıcık: “Dışarıdan gelerek Nazilli’de yükseköğrenim görecek kız öğrencilerimiz için Nazilli Belediyesi olarak bizde onlara yurt konseptinde konaklama imkanı sağlayacağız. Dumlupınar Mahallesi’nde 2 katlı bir binadan oluşan Belediyemize ait bina yükseköğrenim görecek öğrencilerimize yuva oldu. Binamızda maddiyattan önce kızlarımızın güvenliği ve rahatları göz önünde bulundurulacak.  Kız öğrenci misafirhanesinin ADÜ Sümer Kampüsü’ne yakın olması öğrencilerimiz için önemli bir kolaylık sağlayacaktır. İşletmesi Belediyemiz tarafından yapılacak olan misafirhanemizde kalmak isteyen kız öğrenciler Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler.”dedi.

HABER: Neslihan Akgün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.