Nazilli Belediyesi’nden sanatta büyük adım

Nazilli Belediyesi’nden sanatta büyük adım

Polonya Wroclaw’da Eugeniusz Geppert Güzel Sanatlar Akademisi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin ortaklığıyla, Nazilli’de yapılacak olan sanat projesi için protokol imzalandı.

Polonya Wroclaw’da Eugeniusz Geppert Güzel Sanatlar Akademisi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aleksandra Janik, Dekan Prof. Dr. Jakub Jernajczyk ve Proje Koordinatörü Doktora Üyesi Dilay Koçoğulları ile Nazilli Belediyesi adına gazeteci yazar Gülşah Elikbank arasında Nazilli’de yapılacak olan sanat projesi için protokol imzalandı. 

Protokol kapsamında, Nazilli’den esinlenerek üretim yapan sanatçıların eserleri, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden seçilecek öğrenciler tarafından Polonya’da sergilenecek.

Mayıs ayında yapılması planlanan serginin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Söz konusu proje ile Nazillimiz uluslararası alanda kendini ifade etme imkanı bulacak. Şehrimizin isminin bu tür projelerde yer alması ve hem Türkiye’de hem de Dünya çapında iyi şeylerle anılması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi temsilen pek çok görüşme yapan ve projemizi yürüten gazeteci yazar Gülşah Elikbank’a da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Projenin ikinci aşaması için Şubat ayında İsveç’e davet edilen Elikbank, “Kültür ve sanat etkinliklerinin desteklenmesi ve artırılması için çok büyük destek veren Nazilli Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” sözlerini kaydetti.

c2f136d8-d9f5-4b85-8350-3eac40021d74.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum