Nazilli Belediyespor : 3 - Sakaryaspor : 0

Nazilli Belediyespor : 3 - Sakaryaspor : 0

Spor Toto 2. Lig beyaz grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, 26. hafta mücadelesinde evinde Sakaryaspor’u ağırladı. Siyah beyazlı ekip en yakın rakibi Fethiyespor’un mağlup olduğu haftada altın değerinde 3 puan alarak nefes aldı. 

Karşılaşmayı Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, iki takımın yöneticileri ile siyah beyazlı taraftarlar takip etti.

Karşılaşmaya istekli başlayan taraf Nazilli Belediyespor oldu. 8. ve 22. dakikalarda İlter ve Fatih ile pozisyonlara giren siyah beyazlılar aradığı golü 36. dakikada Berkay’ın ayağından buldu. Golden sonra temposunu iyice arttıran siyah beyazlılar ilk yarının duraklama anlarında Berkay ile bir gol daha bularak devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıya da istekli başlayan siyah inciler Mert Er’in pasında ceza sahasında bomboş durumda kalan Görkem’in vuruşu ile durumu 3-0’a getirdi.

Kalan dakikalarda İlter’in ve Samet’in şutları direkten patlarken, karşılaşma Naz-Naz’ın 3-0 üstünlüğü ile bitti. Fethiyespor’un yenildiği haftada altın bir 3 puan alan siyah beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Silivrispor ile kozlarını paylaşacak. 
Öte yandan karşılaşma devam ederken Sakaryasporlu oyuncuların performansına tepki gösteren yeşil siyahlı taraftarlar maç bitmeden tribünleri terk ederek ilginç bir protestoya imza attı. 


Maçtan dakikalar
Dk.4 Sağ kanattan hareketlenen Mert Er’in ortasında topla buluşan Görkem’in vuruşu kalecide kaldı. 
Dk.8 Sol kanattan İlter’in kullandığı taç atışında defansın hatasını takip eden Fatih’in kafası üstten auta gitti. 
Dk.22 Sol kanatta topla buluşan İlter’in kaleye paralel gönderdiği şutu kaleci son anda kornere tokatladı. 
GOLLL Dk.36 Rakip sahanın ortalarında topla buluşan Berkay’ın yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top ağlarla buluştu. 
Dk.42 Berkay’ın sağ kanattan kullandığı korner atışında İlter’in kafası direği sıyırarak auta gitti. 
GOLLL Dk.45 Ceza sahası dışında topla buluşan Berkay’ın vuruşunda defansa çarpan top ağlarla buluştu. 2-0 
GOLLL Dk.48 Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Mert Er’in ortasında boş durumda kalan Görkem yaptığı tek vuruşla skoru 3-0’a getirdi. 
Dk.71 Sol kanatta çizgiye inen Onur topa kayarak müdahale etti. Boşta kalan topu iyi takip eden İlter’in vuruşu direkte patladı. 


Maç Karnesi 
STAT: Nazilli İlçe 
HAKEMLER: Burak Şeker, Ömer Tevfik Özkoç, Kemal Elmas 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Onur, Bora, Mehmet (Dk.68 Samet), Berkay, Fatih (Dk.57 Mert Çapar), Mazlum, Mert Er, Görkem (Dk.62 Aykut), İlter, Onur Karakabak, Abdulsamet 
SAKARYASPOR: Ercüment, Ramazan, Serdar Ümit, Sezer (Dk.54 Yunus), Ramazan, Beykan, Cenk, Karahan Yasir, Talha, Tufan, Batuhan (Dk.54 Mahir)
SARI KARTLAR:    Mazlum, Mert Er, Onur Karakabak, Aykut (Nazilli Bld.), Ercüment (Sakaryaspor)
GOLLER: Dk. 36, Dk.45 Berkay, Dk.48 Görkem (Nazilli Belediyespor) 
KIRMIZI KARTLAR:

nbs-sakarya-002.jpeg

nbs-sakarya.jpeg-2-001.jpeg

nbs-sakarya-3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.