Nazilli Belediyespor: "BEKLEMEDEYİZ"

Nazilli Belediyespor: "BEKLEMEDEYİZ"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2 ve 3.ligleri tescil etmesinin ardından Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, açıklamalarda bulundu. Kararın camiayı olumsuz etkilediğini savunan Başkan Soner Yelkovan, "Açıklanacak son kararı bekliyoruz" dedi.

“TESCİL HENÜZ BELLİ DEĞİL”

Tescilin nasıl yapılacağının henüz netlik kazanmadığını dile getiren Soner Yelkovan, “Ne tür bir karar alınacağı henüz belli değil. Şampiyon kim? İkinci kim? Düşenler ne olacak? Bunlar önümüzdeki günlerde belli olacak."ifadelerini kullandı. 

"FEDERASYONUN SON KARARINI BEKLİYORUZ"

Söz konusu kararın 40 puanla Play-Off hattının 1 puan gerisinde 7’nci sırada kalan Siyah İnciler’i olumsuz etkilediğini belirten Başkan Yelkovan, “Puanlar birbirine yakındı. Bizim fikstür avantajımız vardı ve ona güveniyorduk. Bir hafta önce 3'üncüydük. 1 hafta sonra 7. sıraya geriledik. Tam da o döneme denk geldi. Bizim için kötü oldu umutluyduk ama olmadı” dedi. Yelkovan iki ve dokuzuncu takımın Play-Off oynayacağı temennisinde bulunup, pür dikkat federasyonu beklediklerini söyledi. Profesyonel futbol takımımız şuanda tesislerimizde antrenmanlara ara verildi ve TFF' nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı açıklanana kadar beklemedeyiz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.