Nazilli Belediyespor play off'u istiyor

Nazilli Belediyespor play off'u istiyor

TFF tarafından müsabakaların oynatılması yönünde alınan kararın geç ama doğru bir karar olduğunu ifade eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Play off’u çok istiyoruz, son düdüğe kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU -Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz 2020'den itibaren oynatılması yönünde karar alındığını açıkladı.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'un iddialı ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da teknik heyet, futbolcular ve personel play off’a kalmayı hedefliyor. Günde çift antrenmanla maçlara hazırlanan Nazilli Belediyespor kondisyon arttırma programları ve tempo yakalaması mücadelesi veriyor.Pandeminin dünyadaki spor hayatını pasifize ettiğini ifade eden İncedal, futbolcuların  uzun bir süre müsabaka oynayamamasının ciddi sakatlıklar doğurabileceğini  söyledi.

dsc_2358.jpg

“Geç kalınmış ama doğru bir karar”

TFF’nin 2. lig ve 3. ligler  için aldığı ligin yeniden oynatılması kararını çok beklediklerini söyleyen İncedal, “Bence bu karar doğru ama bir o kadar da geç alınmış bir karar. Artık herkes olduğu yerden devam edecek ve kendi göbeğini kendisi kesecek. İlk 5 mi,  ilk 7 mi gibi spekülatif haberler haksız rekabeti doğuracaktı. Bunun önüne geçilmesi sevindirici” diye konuştu.

img_9894.jpg

“Play off’a kalmayı çok istiyoruz”

Ligin sonundaki  ışığa yönetim, futbolcu ve taraftarıyla koşacaklarını belirten İncedal, “Maçlara 3 haftalık gibi kısa bir süre kalmasına rağmen inancımızı koruyor ve azimle çalışıyoruz. Play off’a kalmayı çok istiyoruz. Son düdüğe kadar tüm camia tek yürek olup mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

p6269700.jpg

p6269875.jpgp6269871.jpgp6269889.jpgp6269877.jpgp6269703.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.