NAZİLLİ BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU NEDEN KIVIRDI?

NAZİLLİ BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU NEDEN KIVIRDI?

45 gün önce gazetecilerden destek isteyen Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu, dün Esat Ergüler Tesisleri’ne ‘gazeteci yasağı’ koyarak ilginç kararlarına bir yenisini ekledi.

Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı camianın kötü gidişi karşısında taraftar ve basından destek isteyen Nazilli Belediyespor Yönetimi, özellikle yerel basının takıma sahip çıkmasını isterken, aldığı bir kararla gazetecilerin Esat Ergüler Tesisleri’ne girmesini yasaklamaları ilçede görev yapan basın mensuplarının tepkisini çekti.

BİRBİRLERİNDEN ‘Bİ HABER’ OLAN YÖNETİCİLER

Futbolcularını bile disiplin altına alamadıkları iddia edilen yönetimin basına uyguladığı yasak karşısında bazı yöneticiler, “Öyle bir uygulama yok” şeklinde açıklama yaparken, bazı yöneticiler ise, “Yasağı hocamızın isteği doğrultusunda uygulamaya koyduk” ifadelerini kullandılar. Yaptıkları açıklamayla birbirlerinden ‘bi haber’ olan yöneticiler, kendi aralarında bile anlaşamazken gazetecilerin tesis önünde gösterdikleri tepki karşısında geri adım atmak zorunda kaldılar.

TESİSLERE GİREN KIZLAR KİMLER?

Takımın idman çalışmalarını görüntülemek isteyen gazetecilerin tesislere neden alınmadığını öğrenmek için basın mensupları adına Kulüp Başkanı Hilmi Volaka’yla telefon görüşmesi yapan Gazeteci Erdal Savaş’a, Volaka’nın verdiği, “Tesislere genç kızlar geliyor, kızlar geliyor, elini kolunu sallayan giriyor” şeklinde açıklamada bulunması, bu kızların kimler oldukları sorusunu akıllara getirdi.

GAZETECİLER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Nazilli Belediyespor’lu yöneticilerin uyguladığı yasak karşısında ilçede görev yapan gazeteciler Türkiye’de bir ilke imza atacak. Gazeteciler aldıkları bir kararla alışılagelmiş bir uygulamanın dışında Esat Ergüler Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek ve toplantıya Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri’ni de davet edecekler.

BAYAT HABER SERVİS ETTİLER

Öte yandan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu ilginç karalarına bir yenisini daha ekledi. Cuma günü yaşanan basın yasağının ardından bugün sabah saatlerinde gazetecilere telefonla geçilen mesajla kulübün  iki gün önce yaptığı transfer haberini servis etti. Spor kamuoyunda sağır sultanın bile duyduğu transferi ‘bayat haber’ olarak servis eden Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu’nun bu tarihten sonra alacağı ilginç kararlar merak konusu oldu.

NOT: Bu haber metni, haber fotoğrafları ve haber videosu, Nazilli DOLUNAY Gazetesi Sahibi Birol ERTEMÖZ, DHA Nazilli Bölge Temsilcisi Murat GÜRKAN, MANŞET Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal SAVAŞ, Nazilli HAVADİS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.Şevket ALTINAYAR, Aydın DENGE Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin AYDIN, Nazilli ÇİZGİ Gazetesi Sahibi Ertan ÇETİNER, Nazilli AYNA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan TEKEOĞLU, Nazilli TURKUAZ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer DURAN ve ÇİZGİ Gazetesi Muhabiri Mehmet Ali CİNTOSUN tarafından yayına hazırlanmıştır.

haberin-videosu-077.gif

nazillispor1-001.jpg

nazillispor2-001.jpg

nazillispor3-001.jpg

nazillispor4-001.jpg

nazillispor6-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum