Nazilli Belediyespor’da ‘ALT YAPI’ hamlesi

Nazilli Belediyespor’da ‘ALT YAPI’ hamlesi

Nazilli Belediyespor’un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Gürdal Yüzügüler, kulüplerin geleceğinin altyapılara yapacağı yardımlara bağlı olduğunu belirtti.

Yeni sezonda SPOR TOTO 2 Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor ‘ALT YAPI’ atağı başlattı. 12 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulun ardından alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Gürdal Yüzügüler, Nazilli’de alt yapı hamlesi başlattıklarını söyledi. Sadece Nazilli Belediyespor’un değil, tüm kulüplerin geleceğinin altyapılara yapacağı yardımlara bağlı olduğuna dikkat çeken Yüzügüler, “Biz de bu yönde farklı çalışmalar yürütüyoruz. Kendi öz kaynaklarımızı profesyonel düzeye getirmek için çalışmalara başladık. Nazilli’de yetişip, Türkiye’nin bir çok üst düzey kulübünde oynayan sporcularımız var. Bu sayıyı arttırmak, yeni oyuncuları A Takıma kazındırmak için antrenör arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

• YENİ YILDIZLAR SIRADA BEKLİYOR

Nazilli Belediyespor’un tesis sorunu yaşamadığına da dikkat çeken Yüzügüler, alt yapıdan sorumlu Koordinatör Antrenör Hasan Aygün ve yardımcıları Nazilli ve çevre ilçelerinde ciddi ve kapsamlı çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Yüzügüler, çalışmaların başarılı olacağına inandığını ve ilerleyen yıllarda Nazilli Belediyespor’un ilk 11'inde yer alacak oyuncuların bu taramaların ardından yetişen sporculardan olaşacağını ifade etti. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.