Nazilli Belediyespor'da Yönetim

Nazilli Belediyespor'da Yönetim

Yönetim Teknik Patron Ahmet Kazım Ertem'in raporu doğrultusunda Fethiyespor’un golcü futbolcusu Emre Okur’u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Siyah-Beyazlı Kulüp'te Başkan Nurettin Özkat'la kurmayları golcü futbolcu Okur ve menajeri ile temasa geçti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da transfer çalışmaları tüm hızla sürüyor. İç transferde 11 oyuncusu ile yollarını ayırdıktan sonra transferde adeta taarruza geçen Siyah-Beyazlı ekip, Mehmet Fuat Gölbaşı (forvet), Fatih Üge (forvet), Emre İşçiler (sağ kanat), Yüksel Kayaalp (sağ bek), Yılmaz Özeren (orta saha), Nuh Aşkın (defans), Adem Gökçe (defans) ve Metin Uçar'la ( kaleci) el sıkışmasının ardından son olarak Fethiyespor’un forvet oyuncusu Emre Okur’a kancayı taktı. Başarılı forvet oyuncusunun kendisi ve menajeriyle görüşmelere başladıklarını söyleyen Teknik Patron Ahmet Kazım Ertem, yeni sezon için şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak adına tüm fedakarlıkları yaptıklarını ifade etti.

"ÖNCE TUTAN SONRA ATAN BİR TAKIM KURACAĞIZ"

"Önce tutan, sonra atan" bir takım kurmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Ertem, "Bu doğrultuda transferde defans hattına öncelik verdik. Defansa gerekli takviyeleri yaptıktan sonra şuanda bünyemize bir forvet oyuncusu katmak için çalışmalarımız sürüyor. Fethiyespor’dan Emre Okur takımımızın kalitesine uyabilecek ve bize artı değer katabilecek yapıda bir oyuncu. Raporumu yönetime sundum. Yönetimimiz de hemen harekete geçmiş, oyuncu ve menajeriyle görüşme gerçekleştirmiş. Her şey olumlu gidiyor. Zaman ne gösterecek bekleyip göreceğiz” diye konuştu.

EMRE OKUR KİMDİR?

1984 doğumlu Emre Okur, futbol kariyerine 10 yaşında Karamürselspor'da başladı ve futbola 5 yıl ara verdi. Daha sonra Fenerbahçe'ye amatör olarak transfer olan Okur, 16 yaşında Bostancıspor'a transfer oldu ve 17 yaşında Kocaelispor'a gitti. 18 yaşında ise Gölcükspor'a transfer olarak profesyonel sözleşme imzalayan Okur, 4 yıl bu kulüpte oynadı. 23 yaşında ise Akhisar Belediyespor'a transfer olan Okur, burada da istikrar sağlayarak 5 yıl oynadı. 28 yaşında da TKİ Tavşanlı Linyitspor'a transfer olan Okur, ligin ikinci devresinde Fethiyespor'a transfer oldu. Emre Okur, profesyonel futbol kariyerinde 257 maça çıktı ve 53 gol kaydetti. Toplam 25 sarı kart gören Okur, 3 de kırmızı kart gördü. Emre Okur, profesyonel futbol kariyerinde Akhisar Belediyespor'la 2011-2012 sezonunda PTT 1. Lig'de şampiyonluk yaşadı. 2014-2015 sezonunda ise Fethiyespor'la bir sezonda 13 gol atarak kariyerinin en iyi başarısını yakaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.