Nazilli Belediyespor’dan Özeleştiri

Nazilli Belediyespor’dan Özeleştiri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’u altıncı sırada bitiren Nazilli Belediyespor’da teknik direktör Ahmet Kazım Ertem, geride kalan 2014-2015 sezonuyla ilgili özeleştiride bulundu.

2014-2015 sezonunda lige başlarken geçmişin neden olduğu maddi ve manevi ortamdan kurtulabilmek için sezona feda diyerek başladıklarını hatırlatan Nazilli Belediyespor’un Ahmet Kazım Ertem, “Grubumuzda maddi gücü çok iyi olan takımlar bir hayli fazlaydı. Ekonomik anlamda yüksel fiyatlı futbolcular transfer etme imkânımızda yoktu. Bu zor şartlara rağmen birlik ve beraberlik çerçevesinde çok çalışarak son haftaya kadar Play-Off’a kalma mücadelesi verdik. 17 tane ekonomik olarak bizden daha güçlü takım içinde ligi 6. sırada bitirmek başarıdır. Pazarspor maçında bir iş kazası yaşamasaydık, bugün Play-Off oynayan takım biz olacaktık. Sarıyer maçındaki hakem faciasını da unutmamak gerekir. Faulle yakından uzaktan alakası olmayan bir pozisyonda penaltı verdi. Bizim net penaltımızı ise vermedi. Akabinde bu maçtan sonra benim 8 maç ceza almam da takımı olumsuz yönde etkiledi. Sonuç olarak çok iyi bir performans gösterdiğimiz bir sezonun sonunda bizden desteğini esirgemeyen yönetimimize teşekkür ediyorum. Canla başla mücadele eden takım oyuncularımı, yardımcı antrenörlerimi, sağlık ekibimizi ve kulübümüz bünyesinde çalışan tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“YENİ BAŞKANI BEKLİYORUZ “

Önümüzdeki sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Siyah-beyazlı takımın teknik adamı Ertem, bu doğrultuda transfer görüşmelerine şimdiden başladıklarını ifade etti. Ertem, “Sezon sonu itibari ile ön görüşme yaptığımız oyuncularımız oldu. Özellikle geçen sene Giresunspor’da çalıştığım iki oyuncu ile bir konuşma gerçekleştirdim. Onların durumuna bakıyoruz. Önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladık. Feda yılında bu sezon 50 puan toplamışsak, önümüzdeki sezon başarılıyız dememiz için bu puanın üzerine çıkmamız gerekiyor. Bunu başarabilmemiz içinde yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro yapısı içine girmemiz gerekiyor. Yeterlilikleri üst düzey futbolcular ile devam edip, bu doğrultuda transfer politikası izleyeceğiz. Bunun için tabii ki bütçe önemli ki bu sadece bizim dememiz ile olmuyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.