Nazilli Belediyesporlu Sümeyye madalyayı kaptı

Nazilli Belediyesporlu Sümeyye madalyayı kaptı

Hırvatistan’ın Split kentinde gerçekleştirilen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Türkiye'yi temsil eden Sümeyye Kentli, silkmede bronz madalya aldı.

Şampiyonanın 2. günü, kadınlar 58 kiloda yapılan müsabakalarla tamamlandı. 86 kiloluk kaldırışıyla koparmada 10. sırayı alan Nazilli Belediyespor'un haltercisi Sümeyye Kentli, 116 kilo kaldırdığı silkmede bronz madalyanın sahibi oldu. Sümeyye, toplam değerlendirmede ise 202 kiloyla 7'nciliği elde etti. Aynı sıklette B grubunda mücadele eden Aydınlı Ayşegül Çakın, toplamda 190 kilo (koparma 81, silkme 109 kilo) kaldırdı ve yarışmayı 13. sırada bitirdi. 

Alıcık Sümeyye’yi tebrik etti

Sümeyye’nin başarılı performansının ardından arayarak tebrik eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sporcumuzun başarısını televizyondan izledim ve çok gururlandım. Sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sümeyye Split’te bronz madalya alarak Nazillimizi ve ülkemizi gururlandırdı, yüzümüzü güldürdü. Nazilli Belediyespor olarak sadece futbola önem vermiyoruz. Birçok branşta başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Sümeyye gelecek yıllarda İnşallah daha başarılı olacak. Nazilli Belediyesi olarak sporcumuzun her daim yanındayız” dedi.

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.