Nazilli böyle işkence görmedi

Nazilli böyle işkence görmedi

Nazilli'de yaşayan Süleyman Akkaya ve Bozdoğanlı Kader Akkaya, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün sonrasında Damat Akkaya, geleneksel hale gelen damat işkencesinden nasibini aldı.

Süleyman Akkaya ve Kader Akkaya, düğün töreninde birlikte geçirecekleri bir ömre 'evet' dedi. Düğün bittikten sonra damadın arkadaşlarının Akkaya'ya yaptığı damat işkencesi renkli görüntülere sahne oldu. Aydın'da geleneksel hale gelen damat işkencesinden nasibi alan damat, arkadaşlarının getirdiği ayvayı yedikten sonra bir kase yoğurdun içine atılan bir lirayı ağzıyla buldu.

GECE GECE HOROZ BULDURUP KESTİRDİLER

Damadın tüm ısrarlarına rağmen işkenceye devam eden arkadaşları, "Damat işkencesi bizde gelenek. O da bizim düğünümüzde aynısını yaptı. Biz de yapacağız" diyerek gecenin ilerleyen saatine rağmen Akkaya'ya horoz buldurup kestirdi.

DAMATLIKLARLA KALECİ OLDU

Horozu kestikten sonra arkadaşlarının ısrarı üzerine damatlık kıyafetleriyle halı sahaya girip maç yapan Akkaya, arkadaşlarıyla birlikte ter attı. Ardından gelinliğiyle halı sahaya giren Kader Akkaya, kaleci olan eşine gol attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum