NAZİLLİ CADDELERİNDE KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ

NAZİLLİ CADDELERİNDE KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi korona virüse karşı önlemlerini sıklaştırdı. Büyükşehir ekipleri, Nazilli Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçedeki cadde, bulvar ve durakları dezenfekte ederek tazyikli suyla yıkadı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi, korona virüsün yayılmasına karşı oluşturduğu ekiplerle gece gündüz mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. 
Hürriyet Caddesi ve Uzun Çarşı'yı dezenfekte eden ekipler çalışmalarını Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı ve 19 Mayıs Bulvarı'nda sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri ile Nazilli Belediyesi ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu kaldırımlar, duraklar ve çöp tenekeleri ilaçlarla dezenfekte edildi. Trafik kontrolünü sağlayan Trafik Polisleri'nin de herhangi bir kaza yaşanmaması için önlem aldığı görüldü. 

Çalışmalar sırasında "Kıymetli hemşehrilerimiz Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında 65 yaşın üzerindeki vatandaşlarımızdan, kendi sağlıkları için evlerinden ayrılmamalarını rica ediyoruz. Her türlü ihtiyacınızda 444 40 09 çağrı merkezimizden Aydın Büyükşehir Belediyesine ulaşabilirsiniz" şeklinde anons yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Vatandaşlar Nazilli'de korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamına oluşturulan (444 1 391) Vefa Destek Çağrı Merkezi'nden ve belediye ekiplerinin çalışmalarından memnuniyet duyduğunu dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı  Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür etti.

8b29aded-d1ba-4729-ac0e-f119b36dc043.jpg

41983b38-4dbe-4387-845e-ec489600c2b7.jpg

26247412-622c-4aa0-bfcc-d8b5b26df49f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.