Nazilli CHP İlçe Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar

Nazilli CHP İlçe Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Deveci, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesi Havadis Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deveci, Havadis Gazetesi'ne verdiği demeçte, CHP'nin Aydın'da 5 milletvekilinin garanti olduğunu 6'ncı vekilliği almak için zorlayacaklarını kaydetti. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın FETÖ ile anılması iddialarına da sert çıkan Deveci, birlik ve beraberliklerini kimsenin bozamayacağını söyledi. 
Deveci'nin konuşmasının satır başları şu şekilde; 

"Milletvekili seçimlerinde Aydın’da 5 milletvekili garanti, 6 milletvekilini de limit olarak zorlayacağımızı düşünüyorum. Nazilli’de böyle bir şansımız var 2 tane milletvekili adayımız var üçüncü sıradaki Süleyman Bülbül diğeri de Özlem Burcu Uğan. Özlem hanımı da rahatlıkla parlementoya göndereceğimizi düşünüyorum."


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın FETÖ ile anılmasına sert çıkan Deveci, şunları söyledi; "FETÖ ile ilişkilendirilecek son kurum Cumhuriyet Halk Partisi olması lazım.Çünkü yıllarca bunun parlementoda, yerelde mücadelesini verdik.FETÖ’nün ülkemizde yaptığı tahribatı anlattık.Hele ki Bülent bey gibi partimizin genel başkan yardımcısı ,basın sözcüsü bir parti büyüğümüzün FETÖ ile ilişkilendirilmesi abesle iştigaldir.Bunu böyle kabul etmemiz mümkün değil.Cumhuriyet Halk Partisi’nin FETÖ ile uzaktan yakından alakası olmamıştır.Yaşamımızı bütün söylemlerimizi,mücadelemizi bu anlayışla mücadele üzerine kurduğumuz için bunlar yakışıksız değerlendirmelerdir diye düşünüyorum. " 

CHP'deki milletvekili listelerinin parti içerisinde kriz çıkardığına yönelik iddiaları da yalanlayan Başkan Deveci, seçim önü hiç bir kuvvetin birliklerini bozamayacağını ifade etti. 

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Nazilli'ye üniversite kazandıracaklarını söyleyen Deveci , Menderes Nehri'nin kirliliğine de çözüm bulacaklarını belirtti.

"Aydın üzerinde somutlaşmış bir projemiz yok.Ancak Aydın tarım kenti,tarımı ayağa kaldıracak ,üretime yönelik projelerimizin hayata geçirileceğine inanıyoruz.Bu konudaki hedef kitlemiz çiftçilerimiz ve tarım.Onun dışında büyük bir problem olan Menderes Nehri’nin kirliliği ,bunu acilen çözmemiz gerekiyor,onun dışında jeotermaller çevreye büyük zarar veriyor,asla jeotermale karşı değiliz ama jeotermalleri doğru kullanmak koşuluyla .Onun dışında eğitimde de Nazilli’de Sümer Üniversitesi’nin açılmasıyla ilgili önümüzdeki süreçte büyük çabalarımızın olacağını bilmenizi isterim.Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olunca Sümer Üniversitesi kısa zamanda hayata geçecektir."

"Ben inanıyorum, Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süreçte,24 Haziran seçimleri sonucunda Nazilli’de uzun yıllar sonra belediye başkanlığını alacaktır. İnanıyorum ve bunu da görüyorum. İddia ile söylüyoruz Nazilli’de bu dönem belediye başkanlığı seçimlerini alacağız.İsim bizim için çok önemli değil,isimler tartışılır.Belirlediğimiz bir isim yok,düşünen arkadaşlarımızı duyuyoruz bizde."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum