Nazilli CHP'den İmamoğlu'na Destek!

Nazilli CHP'den İmamoğlu'na Destek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Örgütü, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı’nın Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına bağış yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Örgütü ve Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi, Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ADD Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayaz, partililer ve dernek üyeleri hep birlikte İş Bankası Nazilli Şubesi’ne gelerek toplanan 5 bin lirayı Ekrem İmamoğlu’na gönderdi. Banka önünde basına açıklama yapan Serkan Sevim, İstanbul seçimlerinin tamamen siyasi emellerle iptal edildiğini savunarak, “Bu seçim süreçleri ciddi bir parasal imkanlarla yapılıyor. Karşımızda koskoca bir iktidar var. İktidarın tüm imkanları Cumhurbaşkanı’nın kendisi dahil olmak üzere bu seçim kampanyasında kullanılacak. Biz de Nazilli Nazilli örgütü olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına bir nebze olsun katkı sağlamak istedik” dedi.

dd38e277-0758-4f59-ae3b-a0c8332f2052-001.jpg

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Serkan Sevim iki gün süren ilk kampanyada yaklaşık 5 bin lira toplandığını belirterek 23 Haziran’a kadar bağış toplamaya devam edeceklerini ifade etti. 23 Haziran günü CHP İstanbul İl Örgütü’nün talep etmesi durumunda İstanbul’a giderek sahada çalışabileceklerini söyleyen Sevim, “Ekrem İmamoğlu’na her türlü desteği vermeye hazır oldukları mesajını verdi. Kampanyaya destek veren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayaz da, “Her şey çok güzel olacak inşallah. Yapılan haksızlıklara karşı umutluyuz. Umudumuzla çalışacağız. Umuyorum ki artık İstanbul’ da da her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

cde1385a-862d-4078-8793-7402c73d6936.jpg

ee3cca02-85f8-4675-bab3-1027aa92c0f8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.