Nazilli emniyetine takviye

Nazilli emniyetine takviye

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sokaklarda halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla asayiş olaylarına daha hızlı müdahale edecek olan 10 kişilik Yunus Timi kurulacağı öğrenildi.

Türkiye'de nüfusu ve şehir yapılanması bakımından yaklaşık 38 İlden büyük olan Nazilli'ye ilerleyen günlerde Yunus Timi kurulacağı bilgisine ulaşıldı.

Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar), Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurslar neticesinde Nazilli gibi büyük ilçelere gönderilecek. Ekipler, motosikletlerle ilçede aniden gelişen asayiş olaylarına en hızlı şekilde intikal ederek, ilk müdahaleyi gerçekleştirecek.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı günden bu yana teşkilata çok sayıda yenilik getiren Aydın Doğu İlçelerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Daşdemir , hatırlanacağı gibi Çevik Kuvvet Biriminin kurulmasında ve yeni polis otomobillerinin satın alınmasında öncülük etmişti.

Daşdemir, ilçede yaşanan toplu gösterilerde görev alacak (1) adet Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nı (TOMA) Nazilli Emniyeti envarterine kazandırdı.

Motosikletli Yunus Timlerinin kurulmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde eksik kalan tek birim Özel Harekat Grup Amirliği olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.