Nazilli Erzurumlular Derneği  Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli Erzurumlular Derneği Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli’de faaliyet gösteren Erzurumlular Derneği’nin yeni yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli’de faaliyet gösteren ve Nazilli’de yaşayan Erzurumlular tarafından oluşturulan Erzurumlular Derneği yeni başkanı ve dernek yönetimi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüseyin Akkuş, Başkan yardımcıları Şaban Kutllu, Muhammet Akkuş Muhasip Tayfun Yazıcı, Sekreter Emre Algan ve üyeler Muhammet Çamurcu ve Kubilay Dağ Başkan Alıcık’a kendilerini tanıtarak yeni yönetim olarak gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler hakkında bilgiler aktardılar.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ta Erzurumlular Derneğinin bu tanışma ve kaynaşma ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek Belediye Başkanı olarak Nazillide faaliyet gösteren tüm dernek başkanı ve üyeleri ile verimli ilişkiler kurduklarını ifade etti. Alıcık “Dernekler sosyal anlamda şehrin büyük bir parçasıdır. Dernekler üye insanları birbirine kaynaştırarak sorunları ortak bir şekilde çözüme kavuşturan sosyal yapılardır. Gerek şahsım gerekse temsil ettiğim Nazilli Belediyesi olarak derneklerimizin her zaman yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Erzurumlular derneğinin yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. eski dernek başkanı ve yönetim kurulu ile daha önce nasıl güzel ilişkiler kurduysak yeni başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla güzel verimli çalışmalar geliştireceğimizden eminim. Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirecekleri faaliyetlerde yanlarında olacağımızı belirtir, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık ziyaretine gelen Erzurumlular Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek görevlerinde başarılar diledi.

Nazilli Erzurumlular Derneği  Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli Erzurumlular Derneği  Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.