Nazilli Halkı Vekillerinden Ümitsiz

Nazilli Halkı Vekillerinden Ümitsiz

Nazilli halkı seçilen milletvekillerinin bölgeye hizmet getirmemesinden dert yandı.


FATMA DEMİREL-24 Haziran seçimlerinin ardından milletvekilleri mecliste yemin ederek, görevlerine resmen başladı. Vekiller 4 yıl boyunca seçildikleri bölgelere hizmet getirmek için çaba sarf edecek. Nazilli halkı seçilen milletvekillerinden ise son derece rahatsız. Uzun yıllar sonra Nazilli'den iki milletvekili meclise girmeyi başardı fakat AK Partili Bekir Kuvvet Erim ve CHP'li Süleyman Bülbül'ün ilçeye hizmet getiremeyeceği kanati gündeme geldi. Havadis Gazetesi sokağa inerek,  vatandaşa "Milletvekilleri sizce Nazilli'ye hizmet getirir mi ? " sorunu yöneltti. 
İŞTE VATANDAŞIN CEVAPLARI 

“PARTİLER ADAYLARI KENDİ BELİRLİYOR BİZ SADECE OY VERİYORUZ”

Rıfkı Öztünel: “Daha önce gelenlerin Nazilli adına hiçbir katkısı olmadı. Geliyorlar. Söz veriyorlar. Paralarını alıp gidiyorlar. Partiler adayları kendi belirliyor. Biz sadece oy veriyoruz. Nazilli’nin yerlisiyim Nazilli’den giren hiçbir milletvekilinin olumlu faydası olmadı. Örneğin bir önceki milletvekili verdiği sözler çoktu ama hepsi kaldı. Bizden oy bekliyorlar karşılığında söz veriyorlar ama ya yarım kalıyor ya da hiç başlanmıyor.”

“AK PARTİ VE CHP BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMAZ”

Vildan Cayik: “ Nazilli iyi partili milletvekillerince yönetilseydi beklentiler karşılanabilirdi. Ama ne AKP ne de CHP beklentiyi karşılayamaz daha önceden Nazilli milletvekilliği yapan Deniz Depboylu hiçbir çivi dahi çakmadan gitti. Şu an ki oluşumu olumsuz görüyorum ama yine de her şey için hayırlısını diliyorum.”

“ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ.”

Ercan Aslan: “Kendi menfaatleri için bir şeyler yapmasınlar bizler için çalışsınlar. Çalışan milletvekili istiyoruz. Boş vaatler vermek yerine uygulasınlar. Şöyle bir baktığım zaman olumsuzluğa doğru gittiğimizi görüyorum”

“NAZİLLİ’DEN ÇIKMASI KATKI SAĞLAR”

Mehmet Vurgun: Nazilli’den çıkması elbette ki bizler için katkı sağlar. Bizi bilen, tanıyan sorunlarımıza çare bulmak içinde uğraşır.

“SONUCA VARACAĞIMIZI SANMIYORUM”

Vedat Tuğrul: “bizlere bir katkı sağlayacağını sanmıyorum. Birçok vaatler oluyor ama bir süre sonra hepsi unutuluyor. Bu yüzden sonuca varacağımızı sanmıyorum.”

“SİYASET YALANDIR GELİRKEN YAPACAĞIZ GİDERKEN YAPAMADIK”

Fevzi Toparlak: “Hepsinde olduğu gibi bunlardan da katkı sağlanmaz. Hep menfaat ve çıkar. Siyaset yalandır. Gelirken yapacağız, giderken yapamadık. Kendilerini düşündükleri sürece bir beklentiyi dahi karşılayamazlar.”

“HER ŞEY PAHALI UCUZA HİÇBİR ŞEY YOK”

Ayhan Karcılıoğlu: “İnşallah ki olmasını temenni ediyorum. Her şey pahalı ucuza hiçbir şey yok. Ama kendi maaşları bir aileyi geçindirecek düzeyde. Ekonomik olarak kötü durumdayız. Her şeyin hayırlısını diliyorum.”

“ÖZELLİKLE AKP’DEN ÇIKARSA DAHA DA İYİ OLUR”

Kadriye Hezer: “Ekonomik olarak kalkınma yönünde özellikle AKP’den çok sayıda çıkarsa milletvekili çok daha iyi olur. Katkısı ve kalkınma düzeyi böylelikle hızlı bir şekilde artar.”

“BİZ SEÇTİYSEK BİR ŞEY YAPSINLAR ARTIK”

Kutbettin Seven: “Katkıları olmasını hepimiz isteriz. Senelerdir seçiyoruz ama bir şey göremiyoruz. Biz seçtiysek bir şey yapsınlar artık.”

“ÇOK MİLLETVEKİLİ GELDİ GEÇTİ”

Necati Akbaş: “Hiç zannetmiyorum. Çok milletvekili geldi geçti. Görüldüğü üzere hiç birinin yararı yok. Mağdur olanlar ise halk olarak biziz.” Şeklinde konuştu

 

                                                                                                     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum