Nazilli İYİ Parti o derneğin etkinliğine katıldı

Nazilli İYİ Parti o derneğin etkinliğine katıldı

İYİ Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Reşat Taşdemir, Nazilli Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemiyet Derneği’nin İsabeyli mesire alanında düzenlediği piknik etkinliğine katıldı.

24 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Aydın milletvekili aday adayı M. Reşat Taşdemir, piknik etkinliğinde bir araya gelen Nazilli Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemiyet Derneği üyelerini yalnız bırakmadı. Alevilerin bu toprakların mihenk taşı olduğunu ifade eden Taşdemir, “Bugün bu güzel ortamda bulunduğumdan dolayı çok mutluyum. Alevi kardeşlerimiz, asırlardan beridir bu toplumun yapı taşları arasında yer almışlardır. Genel başkanımız Meral Akşener hepinize selam söylüyor. Biz hep birlikte İYİ olacağız inşallah. Bu doğrultuda tüm Alevi kardeşlerimizin desteği çok önemli” diye konuştu.

Vekil adayı Taşdemir’in ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını kaydeden Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemiyet Derneği Başkanı Seyid Mehmet Akyüz, “Biz bu tarz günlere çok önem veriyoruz. Bu etkinlikler birlikteliğimizi daha da arttırıyor. Sayın vekilimizi aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi. Piknik etkinliğini ziyaret eden vekil adayı Taşdemir Anneler Günü dolayısıyla İYİ Parti’nin isminin ve logosunun yer aldığı mutfak önlüklerini dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.