Nazilli İYİ Parti'den görkemli gece

Nazilli İYİ Parti'den görkemli gece

İyi Parti Nazilli teşkilatı dayanışma gecesi düzenledi.

Gecede konuşan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Telefonum hiç susmuyor, üye olmak isteyen çok insan var. Biz merkez partiyiz. Toplumun her kesimini kucaklıyoruz. Ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran bir anlayışla yola çıkmadık. Nazilli'nin, Aydın'ın ve Türkiye'nin İYİ olması için çalışacağız" dedi.

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'nin Nazilli teşkilatı dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde ilk kongresini yapan partide başkanlığa atanan Kürşat Engin Özcan güven tazelemişti. İYİ Parti Nazilli teşkilatı, kongre sonrasında dayanışma gecesi düzenledi. Etkinlikte konuşan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Şubat ayının ilk haftası 1.kongremizi tamamladık. Çok büyük bir ilgiyle bu kongremizi gerçekleştirerek yönetimimizi oluşturduk. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener bu süreçte Aydın'a gelerek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Bu mücadele iyilerin mücadelesi. Çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Biz de bu kapsamda yönetim tanışma ve dayanışma yemeği düzenledik. Parti yöneticilerimiz, üyelerimiz bir araya gelerek tanışma fırsatı yakaladı." dedi.

Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceklerini kaydeden Özcan, "İYİ Parti olarak toplumun her kesimine ulaşmak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Aydın'dan "Kapı kapı dolaşacaksınız" demişti. Biz de çalınmadık kapı, girilmedik hane bırakmamaya çalışıyoruz. Yıllardır Nazilli'de siyaset yapıyorum. Ekibimizde çok deneyimli isimler var. Nazilli'nin İYİ olması için çalışmalarımız sürecek. İleriki günlerde sivil toplum örgütleriyle, muhtarlarımızla ve basın mensuplarımızla özel etkinliklerde bir araya geleceğiz. Bu geceye onurlandıran tüm İYİ Partililere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

1-134.jpg

2-132.jpg

3-125.jpg

4-092.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.