Nazilli İYİ Parti'nin başkanı göreve başladı

Nazilli İYİ Parti'nin başkanı göreve başladı

Eski MHPli Meral Akşenerin kurduğu İYİ Partide Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan oldu. Özcan, İl Başkanı Recep Tanerden mazbatasını aldı.

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'de teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İYİ Parti'nin Aydın İl Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde MHP Eski Milletvekili Recep Taner getirilmişti.

NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Uzun bir süredir MHP'nin Nazilli ilçe başkanlığı görevini sürdüren Avukat Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti'nin Nazilli ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Geçtiğimiz günlerde toplu olarak MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Özcan, İYİ Parti'nin Nazilli kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Aydın'a giden Özcan, İl Başkanı Recep Taner'den mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

d46cd471-e4f1-4794-9473-4eb711417433.jpg

"NAZİLLİ'DEN BELEDİYE BAŞKANI ÇIKARTIRIZ"

İYİ Parti'de yola emin adımlarla ilerleyeceklerini söyleyen Kürşat Engin Özcan, olası bir erken seçime hazır olduklarını söyledi. Nazilli'den belediye başkanı bile çıkaracaklarını kaydeden Özcan, "Nazilli iyi olacak, Türkiye iyi olacak. Nazilli'ye emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapıcı onurlu bir siyaset yapmak amacındayız. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz.  Bizim siyaset anlayışımız geriye değil, ileriye bakıyor. Nazilli'nin hak ettiği yerlere ulaşabilmesi adına çalışmalarımız devam edecek. Toplumun her kesimlerini İYİ Parti'ye davet ediyoruz." dedi.

24991362_827195010793721_7582316831879269121_n.jpg

"NAZİLLİ BELEDİYESİNİ ALABİLİRİZ"

MHP'nin kalesi konumundaki Nazilli Belediyesi'ni olası bir seçimde alabileceklerini iddia eden Özcan, "Biz Pazar günü yapacakları seçime bile hazırız. İYİ Parti bu Pazar yapılacak seçimlerere dahi hazırdır. Olduğumuz noktadan daha iyi yerlere geleceğiz. Nazilli'de de Aydın'da da başarılı olacağı kanaatindeyiz. İYİ Parti Nazilli'de belediye başkanı, milletvekili de çıkarır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum