Nazilli jandarması intiharı önledi

Nazilli jandarması intiharı önledi

Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri devriye sırasında, bir kadının köprünün ayağında intihar girişiminde olduğun fark etti. H.K. isimli kadın, jandarmanın uzun süreli çabası sonucu ikna edilerek köprüden indirildi.

DENGE - Olay, saat 09.30 sularında Nazilli Bozdoğan yolunda bulunan Akçay Köprüsü'nde meydana geldi. Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri köprüde bir kadının intihar girişimini fark etti. Alkollü olduğu fark edilen kadın, alkolün etkisiyle ve girmiş olduğu bunalım sonucu Psikiyatrist F. Ç'nin gelmesini istedi ve gelmezse intihar edeceğini söyledi.

Bir yandan kadını ikna etme çabasında bulunan jandarma timleri, durumu 112 Acil ve İtfaiye ekiplerine bildirdi. Bunalıma giren kadının atlaması ihtimaline karşı, Balık Adamlar hazır bulundu. H.K'nin ısrarla gelmesini istediği psikyatrist şehir dışında olduğu için Nazilli Devlet Hastanesi'nde görevli başka bir doktora bilgi verildi. H.K. ile Jandarma asayiş timleri tarafından uzun süre konuşularak ikna edildi. İkna edilen kadın bulunduğu köprünün ayağından kurtarılarak,Nazilli Devlet hastanesine sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.