NAZİLLİ KADINLARI EMEK PAZARI’NDA MİLLİ RUHU TAZELEDİ

NAZİLLİ KADINLARI EMEK PAZARI’NDA MİLLİ RUHU TAZELEDİ

Üç senedir aktif olarak Nazilli vatandaşlarına Emek Pazarı’nda hizmet vermeye devam eden Nazilli Facebook Kadınlar Grubu vatandaşlara tavuk pilav hayrında bulundu. Nazilli kadınları milli birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

GÜNAY PABUŞÇU-Üç senedir aktif olarak Nazilli vatandaşlarına Emek Pazarı’nda hizmet vermeye devam eden Nazilli Facebook Kadınlar Grubu Elazığ-Malatya depremleri ve Işıklar yangını felaketlerinin ardından Emek Pazarı’nda vatandaşlara tavuk pilav hayrında bulundu Nazilli kadınları milli birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Birbirinden güzel tatları ve el emeği göz nuru emeklerini vatandaşlara sunan Nazilli Kadınlar Facebook Grubu Emek Pazarı’nı vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK BİZİ BİZ YAPAR

Belediyenin de destekleriyle her Çarşamba Emek Pazarı’nı vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Nazilli Kadınlar Facebook Grubu Başkanı Saime Özdoğru, “Ülkemizdeki Elazığ-Malatya depremleri, Işıklar Mahallemizde çıkan yangın bizi derinden üzdü ve arkadaşlarımızla aramızda para topladık, hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle bu etkinliği düzenledik. Amacımız hep birlikte sevinen ve hep birlikte üzülen bir millet olduğumuzu göstermek. Milli birlik ve beraberliğimiz bizi biz yapar.” açıklamasında bulundu.

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Birbirinden lezzetli tatları  ve el emeği göz nuru emeklerini  vatandaşlarla buluşturan Nazilli kadınları, “Herkes burada emeklerini satışa sunabiliyor. Emek Pazarı bizler için büyük bir imkan. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Özdoğru, evine ekmek parası götürmek isteyen her kadının gruba katılabileceğini, bu katılımlardan  büyük mutluluk duyacaklarını ekledi.

94628944-11fb-4848-8d93-32f3b5009491.jpg

6b5316b5-b300-4427-b5a3-4de2e0463ef4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.