Nazilli Lisesi mezunları bir araya geldi

Nazilli Lisesi Mezunları, Dallıca Yolu üzerinde yer alan Mangal Sofrası Arden Garden Restaurant’ta düzenlenen yemekli eğlencede bir araya geldi.

1957 yılından bu yana Aydın’ın köklü eğitim kurumları arasında yerini alan Nazilli Lisesinden yetişen birçok meslek dalına sahip mezunlar ve öğrencilerin eğitiminde emeği olan öğretmenler biraya gelerek hasret giderdi. 1977 Mezunlarından Bülent Civan’ın öncülük ettiği organizasyona aslen Nazillili olan Nazilli Lisesi Mezunu İzmir CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda Nazilli Lisesi mezunu katıldı.2010 yılından bu yana her yıl bir araya gelerek gelenekselleşen buluşma duygulu anlara sahne oldu.

Burada bir konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Okul arkadaşlarıyla bir araya gelmiş olmasından dolayı çok sevinçli olduğunu belirterek Nazilli Lisesinin Ege Bölgesinin köklü ve başarılı eğitim kurumlarından birisi olduğuna vurgu yaptı. Balbay, eski okul arkadaşlarının bir araya geldiği bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapmış olduğu konuşmasında Nazilli Lisesi Mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirterek “Eğitim insanın yaşam boyunca toplumdaki yerini belirler. Nazilli Lisesi kurulduğu 1957 yılından bu yana değerli öğrenciler yetiştirmiştir. Milletvekilleri, belediye başkanları bürokratlar, doktorlar, mühendisler hukukçular, öğretmenler, sanayici, iş adamları ve sanatçılar yetiştirmiştir. Her biri saygıdeğer bir insan olarak yetişen. Nazilli lisesi Mezunları ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar. Bu vesile ile bizlerin yetişmesinde emek sarf eden tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyorum aramızdan ayrılarak ahrete intikal eden okul arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz rahmetle anıyorum” dedi. Gece geç saatlere kadar eğlenen Nazilli Lisesi mezunları sohbetler ederek okul anılarını tazelediler. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren mezunlar tekrar buluşma temennileri ile ayrıldılar.

Nazilli Lisesi <span style=

Nazilli Lisesi <span style=

Nazilli Lisesi <span style=

Nazilli Lisesi <span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.