Nazilli MHP'de bomba iddia!

Nazilli MHP'de bomba iddia!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından kapatılan MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'na, eski ilçe başkanı Haluk Öztürk'ün getirileceği ileri sürüldü. Balgat kulislerine bomba gibi düşen bu haber Nazilli'de, MHP camiasını harketlendirdi.

Nazilli'nin kurtuluş günü törenlerinde yaşanan kavganın ardından MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, Genel Merkez'in talimatıyla kapatılmış, ilçe başkanı Zafer Keskin ve yönetiminin görevine son verilmişti. Aydın'da MHP'nin kalesi konumunda bulunan Nazilli'de, kapatılan ilçe teşkilatının yeniden açılması için Balgat yönetimi harekete geçti. 

1 yılda 3 başkan

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda son bir yıl içinde birisi seçilmiş, iki atama başkan görev yaptı. Kürşat Engin Özcan'ın görevden alınmasıyla birlikte, Adnan Dönmez başkanlığa getirilmiş, daha sonra görevden alınmıştı. Son olarak MHP Genel Merkezi, ilçedeki parti içi dağınıklığı önlemek için Zafer Keskin başkanlığındaki yönetimi göreve getirdi. 5 Eylül'de yaşanan olayların ardından MHP Genel Merkezi, ilçe teşkilatını kapatma kararı aldı. 

Haluk Öztürk'e görev verilecek

Teşkilatın kapatılmasının ardından MHP Genel Merkezi, 12 Eylül öncesi ve sonrası Nazilli'de ülkücü hareketin önemli isimleri arasında yer alan  Ülkü Ocakları ve MHP İlçe Teşkilatı'nın eski başkanlarından Haluk Öztürk'e görev vereceği ileri sürüldü. MHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'in, ilçe teşkilatının kurulmasıyla ilgili alt kademelere talimat verdiği öğrenildi. Öztürk'ün başkanlığa getirileceği haberi, siyasi kulisleri heyecanlandırdı.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.