NAZİLLİ MHP'DE İSTİFA!

NAZİLLİ MHP'DE İSTİFA!

MHP'de bir istifa haberi de Nazilli'den geldi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Nazilli Kadın Kolları Seval Koşar görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmesini neden gösteren Koşar, istifasını noter kanalıyla MHP Nazilli İlçe Başkanlığı’na gönderdi. İstifasını sosyal paylaşım sitesi facebook’tan da duyuran Seval Koşar, yayınladığı mesajda, “Bu zamana kadar destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

• YÖNETİM KURULU’NA SEÇİLMESİNİ GEREKÇE GÖSTERDİ

Seval Koşar istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “12.12.2012 tarihinden bugüne kadar sürdürdüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden, 04.01.2015 tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongresi’nde yönetim kuruluna seçilmem nedeniyle bu tarihten (09.04.2015) istifa ediyorum”

• EŞİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu’na seçilmesini gerekçe göstererek Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Seval Koşar’ın istifa kararında eşi MHP Nazilli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Koşar’ın etkisi olduğu ileri sürülüyor. Bilindiği gibi Nazilli Belediye Meclisi’nin Nisan 2015 dönemi olağan toplantısında MHP’den milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği görevlerinden istifa eden Deniz Depboylu’nun yerine belediye başkan vekili seçimi yapılmış ve gizli oyla yapılan seçim sonunda MHP’li üye Erkin Özbek yeni belediye başkan vekilli olmuştu. Adı Belediye Başkan Vekilli adayı olarak geçen MHP’li Mehmet Koşar bu duruma tepki göstererek Nazilli Belediye Meclisi’nin Nisan 2015 dönemi olağan toplantısına katılmamıştı.

• ÖZCAN: TEKNİK BİR DURUM

Öte yandan Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar'ın görevinden istifa haberinin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, istifa kararının teknik bir durum olduğunu belirterek, "Hayırlısı olsun" dedi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

seval-kosar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.