NAZİLLİ ONU ARIYOR!

NAZİLLİ ONU ARIYOR!

Nazilli’de, Milli Piyango İdaresi tarafından 24 Mayıs’ta gerçekleştirilen Süper Piyango’dan 500 bin lira kazandığını söyleyen Altan D. tarafından dolandırıldığını iddia eden Uzun Çarşı esnafı Murat Gürbüz, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de yaşayan Altan D. ismindeki şahsın, Milli Piyango İdaresi’nin uygulamaya koyduğu Süper Piyango’dan 500 bin liralık büyük ikramiyeyi kazandığını söyleyerek, il genelinde farklı dolandırıcılık olaylarına karıştığı ve çok sayıda vatandaşı mağdur ettiği iddiaları artıyor.

“Ödeme İçin Banka Hesabımı İstedi, Ödemedi”
Altan D.’nin kendisini dolandırdığını iddia eden Gürbüz, “Kendisi buraya geldi ve piyangodan ikramiye kazandığını söyledi. Hakkında çıkan haberleri görünce inandım. Kendisine ve birkaç kişiye 3 bin liranın üzerinde kıyafet alışverişi yaptı, ödeme için banka hesabımı istedi. Ödemeyi yaptığını ancak mesai saati dışında olduğumuz için hesabıma daha sonra geçeceğini söyleyerek ayrıldı. Sabah oldu ama para hesabıma geçmedi. Kendisini tekrar aradım, bankada bir sorun olduğunu, parasını henüz çekemediğini, borcunu daha sonra ödeyeceğini söyledi. Aynı şekilde diğer esnaf arkadaşlara da gidip mobilya ve halı almış ama borcunu ödememiş” diye konuştu.

798faebe-5d23-41c5-95bb-5a842d198c97.jpg

“Gazete Haberlerine Güvendik”
Altan D.’nin gazeteleri kullanarak reklamını yaptığını ve insanları dolandırabilme fırsatını kullandığını söyleyen Gürbüz, “Hangi gazeteyi, hangi şekilde kullandı bilmiyoruz. Haberi yapan arkadaşlar haberi hangi bilgilere dayanarak yaptılar onu da bilmiyorum, biz onların haberine güvenerek bu şahsa inandık. Dolandırılan arkadaşlarımızla birlikte haberi ilk yapan gazeteye yönelik suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

53fbf9aa-8052-4696-9d54-39edeebcbdf8.jpg

“Sözleşmede Sahte Soyad Kullanmış”
Altan D.’nin Ayhan Sürücü isimli bir vatandaşla imzaladığı sözleşmede kullandığın soyadının sahte olduğunu vurgulayan Gürbüz, “Bir arkadaşımızın arazisine sondaj yapacağım diyerek dolandırmış. Sözleşmede kullandığı ismi Altan E. olarak imzalamış, böyle böyle dolandırdığı çok fazla kişi var” dedi.

51e5bd52-a989-472f-9f66-981eae1ccc79.jpg

“Başka İnsanların da Canı Yanmasın”
Talihsiz olaydan sonra kendisine çok sayıda kişinin telefon ettiğini belirten Gürbüz, “Mağdur ettiği kişiler arasında doktor da var, emekli de. Bu insanları da dolandırmış. Suç duyurusunda bulunduk. Elimizde görüntüler de var. Mahkemelerin açılmasını bekliyoruz. Diğer insanları da dolandırmasın, elini kolunu sallayarak ortalıkta dolaşmasın istiyoruz. Başka insanların da canı yanmasın” dedi.

fe9b242d-47ea-4cc5-9824-cdb427e84bbb.jpg

ad.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.