Nazilli Polisinden Kahvehanede Broşürlü Uyarı

Nazilli Polisinden Kahvehanede Broşürlü Uyarı

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşları dolandırıcılık ve hırsızlık konularında broşürle uyardı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, bastırdıkları broşürleri ilçedeki kahvehaneleri ziyaret ederek asayiş toplantısı gerçekleştirdi. İlçenin en işlek kahvehanelerinden Dostlar Kıraathanesi’nde gerçekleşen toplantıya Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Nursel Sağlam, Hürriyet Polis Merkezi Amir Yardımcısı Zeki Karapınar ile Trafik Tescil Büro Amir Yardımcısı Ömer Ayır ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı polis memurları katıldı. Hırsızlık ve telefon dolandırıcılığı konusunda bilgilendirme broşürü dağıtan ekipler, vatandaşlardan şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 155 Polis İmdat Hattı'nı aramaları gerektiğini vurguladı.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Kahvehanede düzenlenen toplantılara özellikle birim amirlerinin katılması dikkat çekerken, vatandaşlara hırsızlık ve asayiş konusunda almaları gereken tedbirler de anlatıldı. Kontör dolandırıcılığı ile kendini polis, asker, savcı gibi değişik unvanlarla tanıtan kişilerin tuzaklarına düşmemeleri gerektiğini özellikle apartman giriş kapılarını sürekli kapalı bulundurmaları gerektiği konusunda ikazlarda bulunan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, vatandaşların değerli eşyalarını kesinlikle yatak odasında bulundurmaları gerektiği konusunda kendilerini ikaz etti. Özellikle her apartmanda bir yöneticinin oluşturulmasını ve apartmanlara kamera ile güvenlik sistemlerini aldırmalarını isteyen ekipler, vatandaşların polise iletmesi gereken konuları bire bir dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.