Nazilli polisine iftira atmışlardı!

Nazilli polisine iftira atmışlardı!

Nazilli'de polisten kaçan alkollü sürücü, yakalandıktan sonra kafasını aracın çeşitli yerlerine vurarak, kendisini yaraladı.

Aynı zamanda polislere ağır küfürler eden alkollü adam, emniyetten serbest kaldıktan sonra işkence iddiasıyla ekiplerden şikayetçi oldu. SoL Gazetesi'ne yalan açıklama yaparak polislere işkence iftirasında bulunan uyanık sürücünün gözaltı görüntüleri gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, sürücünün kendi kafasını ekip arabasına vurduğu görülüyor.

Olay, 30 Temmuz 2017 Pazar gecesi Bozyurt Mahallesi yolunda gerçekleşti. Bozyurt mahallesinde yaşayan ve kahvehane işleten Ali Okumuş(34), alkol aldıktan sonra otomobiliyle trafiği tehlikeye düşürdü. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine olay yerine giden trafik ekipleri, alkollü sürücünün sert tepkisiyle karşılaşınca takviye ekip çağrıldı. Polislerin ehliyetini sorması üzerine ekip arabasına zarar vermeye başlayan Ali Okumuş, kelepçelenerek polis otomobiline bindirildi. Polis aracından da kaçmaya yeltenen Okumuş, arabanın camına tekme atarak, sivil polislere sinkaflı küfür etmeyi sürdürdü. Daha sonra ekip arabasının içerisinde polise mukavemet etmeye devam eden alkollü sürücü, kafasını defalarca arka kapıya vurarak yaralandı. Sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Ali Okumuş'un 241 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Karakolda işlem yapıldıktan sonra komiserlere dahi ağza alınmacak küfürler eden Okumuş, serbest kaldı.

POLİSLERE İFTİRA ATTI

Olaydan bir gün sonra savcılığa giderek ifade veren Ali Okumuş, polis tarafından işkenceye maruz kaldığını iddia etti. Alkollü olduğu için kendisine zarar verdiği anların kameraya alındığından haberi olmayan uyanık sürücü, SoL gazetesine ulaşarak fotoğraflarını attı. Tek taraflı röportaj veren Okumuş, Nazilli polisine iftira atarak kendisine işkence yapıldığını iddia etti. Röportajda, hiçbir suçu olmadan kelepçe takıldığını ve darp ediliğini ileri süren Ali Okumuş'un işkence iftirası, gözaltı görüntülerinin ortaya çıkmasıyla deşifre oldu. Polislerin ailelerine, kişiliklerine hatta çocuklarına bile küfür eden alkollü sürücü, kendisine hukuk kurallarıyla davranan Nazilli Polisini yıpratmaya çalıştı.

Öte yandan, Ali Okumuş'un daha önce alkollü araba kullandığı için ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Ehliyetsiz ve aşırı alkolle trafiği tehlikeye düşüren Okumuş'un olay günü sergilediği tiyatro oyunu polisleri bile hayrete düşürdü.

HABER VİDEOSU;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.