Nazilli Polisi’nin başarısı neden gizlendi?

Nazilli Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan ve banka soygunu olayında başarı gösteren bazı polis ve amirlere başarı belgesi verildi.

Nazilli’de geçtiğimiz günlerde bir banka şubesine giren silahlı soyguncunun bankadan aldığı paraların büyük bir bölümünü harcamadan 24 saat içerisinde yakalanarak adalete teslim edildi. Nazilli kaymakamlığı tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

• KAYMAKAMLIĞIN BASIN YAYIN ORGANI ‘FACEBOOK’

Polisin Türkiye’de bir ilke imza atarak 24 saat geçmeden soygunun failini yakalaması gerçekten de büyük bir başarı ve bu da gerek ulusal gerekse yerel basında kamuoyuna servis edilen haberlerle duyuruldu. Nazilli Kaymakamlığı’nın bu aşamada basın toplantısı düzenlemesi yerinde bir karardı ve öyle de oldu.

Geçtiğimiz günlerde de Nazilli Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan ve banka soygunu olayında başarı gösteren bazı polis ve amirlere başarı belgesi verildi. Ancak ne hikmetse bu kez Nazilli Kaymakamlığı tarafından basına haber verme gereği duyulmadı. Bu töreni sadece bir gazeteci haber yaptı.

Üst düzey bürokratların da katıldığı bu başarı törenine acaba sadece bu gazeteci arkadaşımız mı davet edildi, yoksa Kaymakamlık çalışanlarından birisi tarafından bu gazeteci arkadaşımıza bilgi mi sızdırıldı.

Polisin başarılı çalışmalarının basına yansıması teşkilatta görev yapan polis memurları arasında moral ve motivasyonun artması, görev yapma azminin ve şevkinin arması yönünde etkin bir rol oynarken, Nazilli Kaymakamlığı’nın bu başarıya imza atan Nazilli Polisi’ne dağıtılan bu başarı belgesinin ödül törenini, neden ve hangi düşünceyle basına haber verilmeden kapalı kapılar ardında yaptığı ise merak konusu oldu. Kaymakamlığın söz konusu töreni basına haber vermemesi sosyal paylaşım sitesi üzerinden duyurması ise ilçede görev yapan bazı gazetecilerin de tepkisine neden oldu.

nazillipolisi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.