Nazilli Reklam ve Afişten Geçilmiyor

Nazilli Reklam ve Afişten Geçilmiyor

Nazilli’de ilçenin neredeyse her bölgesine asılan reklam ve afişler görüntü kirliliğine sebep olurken, vatandaşlar şikayetlerini internet üzerinden dile getirdi.

GÜNAY PABUŞÇU-İlçenin en gözde alanlarından, ücra noktalarına kadar dikkat çeken reklam ve afişler semtin güzelliğine gölge düşürmeye devam ediyor. Özellikle vatandaşların sıklıkla kullandığı Ordu Caddesi üzerinde yer alan pankartlar, kafanızı hangi yöne çevirirseniz çevirin karşınıza çıkıyor. İlçe sakinlerinin de sohbet etmek ve gezmek için tercih ettiği mekanlardan olan Atatürk Parkı, 23 Nisan Parkı ve Koca Cami önü de afişlerden nasibini fazlasıyla almış durumda. İlçe sakini bir vatandaşın bir internet sitesine yaptığı şikayet, ilçede reklam ve afiş sorununu gözler önüne sürdü.

f414ba8d-fab7-4605-90bf-4a2dcabd9fbf.jpg

“Herkes istediği gibi reklam ilanı asabiliyor mu?”
Asılan reklam ve afişlerin Nazilli için hiç de güzel olmayan ilkel bir görüntü ve intibaya neden olduğunu ifade eden vatandaş, “Ordu Caddesi’nde 23 Nisan Parkı ile Atatürk Parkı arasında cadde kenarındaki çam ağaçlarının arasına asılan çeşitli reklam afişleri görüntü kirliliği hat safhada; çam ağaçlarının arası tamamen reklam afişleri ile dolmuş yetmedi; 23 Nisan parkı içine de asılmış durumda. Çok rahatsız edici. Bu çirkinliklere bir son verilmeli, aynı alışkanlık Koca Cami önünde cadde üzerindeki çam ağaçları arasında, okul duvarlarında. Nazilli için hiç de  güzel olmayan ilkel bir görüntü ve intibaya neden oluyor. Herkes istediği gibi reklam ilanı asabiliyor mu? Bu nedir? Yetkililerin dikkatine” ifadelerine yer verdi.

66b0b4f1-c3db-4e29-bfb7-8010930dcd82.jpg

“Farkındayız, Gerekeni Yapacağız”
Havadis Gazetesi’nin konuyla ilgili görüşlerini aldığı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’mizin her bir tarafına asılan bu reklamlar bizim de dikkatimizi çekiyor. Aydın Büyükşehir Belediye’mizle de bu konuyu görüşeceğiz. Bu bölgelerin sorumluluğunu üzerimize alıp, ilçemizin güzelliği yeniden ortaya çıkaracağız, vatandaşlarımız endişe etmesin” dedi.

56a733b9-14f3-43c3-bbec-99c17830b567.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.